Liberty City Classic 2024
Привіт! Моя мета полягала в тому, щоб відтворити класичне відчуття від GTA 3, додавши елементи Definitive Edition. Однак через складність моделей GTA 3 в порівнянні з Vice Cityта San Andreas, а також обмеженість доступних модів, я вирішив створити нову версію гри, витративши місяць на завзяту роботу. Після ретельного тестування не було виявлено збоїв, а гра підтримує збережені файли з оригінальною аудіотрековою та радіостанціями.
Особлива подяка:
Хочу висловити подяку наступним моддерам за їхній внесок:
Gui.GTA3, ThirteenAG, Birds, TJGM, Hollywood Jack, Colt1911, Jemoeder51 (Upstate Country), Fire_Head, MTALJKSTAR, Hottonortho Doggo, DimZet, DimZet13, AndPewLowThar, Dingleman Vone.
Інструкція із встановлення:
- Завантажте гру за посиланням в описі.
- Вийміть гру у вибрану папку. (Примітка: не видаляйте і не змінюйте файли, якщо не знаєтеся на модах.)
- Потім натисніть OK.
- Запустіть гру з ярлика 'lclassic24'.
У наступних іграх просто натисніть на 'lcclassic24', щоб запустити гру безпосередньо.
Важлива примітка:
- Попередження щодо збережень: Не імпортуйте файли збережень у папку документів, оскільки це може спричинити конфлікти модів та призвести до збоїв. Залишіть структуру папок без змін, щоб уникнути проблем із завантаженням, зависаннями або лагами.
- Дрібні баги:
- На розширеній карті Upstate Liberty немає машин, поліції, а також мені не вдалося прибрати конуси та бар'єри, оскільки Rockstar мала цим займатися. Банк, показаний у вступному ролику, насправді знаходиться в Upstate Country.
- Двигун гри був знижений у порівнянні з VC та SA, що ускладнює моддинг.
- Вода може іноді виглядати зеленою. Не хвилюйтеся, це нормально!
Моддинг та автори:
Моя мета була створити для GTA 3 атмосферу класичної гри з новим підходом, незважаючи на проблеми з Definitive Edition.
Найближчим часом я також завантажу відео про моду на YouTube! Слідкуйте за новинами, і дякую за вашу підтримку!
быстро и просто
-
lcclassic24_1732457460_52285.zipЗавантажити (787.74 MB)Пароль на архив: libertycity