Оригинальная папка с аудио игры
Автор:
Rockstar Games
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
499.00 Мб
Завантажено:
Завантажень:
9.6K
Всього завантажень: 9649
Унікальних завантажень: 5000

Гість

Гість

Гість
Mr Niko

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

AMG_8

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Stepan01wz

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

NoobNoobyNobNub

Гість

Гість

Гість

ArryoIsPercakapan

Гість

Гість

MG_Pro
Ще ніхто не оцінив файл
-
6 січня 2023originalnaja-papka-s-audio-igry_1673019030_831811.rar
-
disk.yandex.ruЗавантажити
-
disk.yandex.ruЗавантажити
Всем привет, это оригинальная папка с аудио из GTA 3, с которой вы можете делать что угодно. Пригодится для бэкапов файлов, если что-то будет сломано в звуках. Всем пока.
Рекомендовані файли
27 листопада 2021
GTA 3

Обновлённые загрузочные экраны
LOADSC0.TXD HD 1080i 16:9 для GTA 3 Цей мод замінює файл LOADSC0.TXD на завантажувальний екран кращої якості і ідеально підходить для ПК з екранами 16: 9 Вимагатися: - GTA III версії 1.1 або 1.0 - Widescreen Fix від ThirteenAG Установка: - Є дві ...
23 вересня 2022
GTA 3

Іконки з Definitive Edition
Іконки з GTA 3 — The Definitive Edition тепер в класичній GTA 3! Змінено іконки місій, магазинів, телефонів і зброї. Гра трохи перетвориться за допомогою цих іконок, вони абсолютно не впливають на атмосферу гри. Встановлення: Закинути hud.txd з а...
11 листопада 2023
GTA 3

Max Health & Armor (III)
Тож я знайшов усі ці моди, які стверджують, що змінюють Max Health лише для того, щоб встановити його один раз, а не редагувати фактичне Max Health або броні під час ігрового процесу, тому я вирішив це зробити! За допомогою цього мода ви можете ред...
8 січня 2025
GTA 3

Немає перезавантаження (III)
Цей мод дозволить вам використовувати зброю без необхідності перезавантажуватись у будь -який час навіть за допомогою ракетних установ та гвинтівки. Цей мод не дасть вам нескінченних боєприпасів, але його можна використовувати з іншими нескінченними...
21 грудня 2023
GTA 3

Зброя без перезавантаження
Просте розвага параметрів. Тепер більше не потрібно зарядити! Встановлення: Android - Папка в архіві "com.rockstar.gta3", щоб скопіювати в папку SD/Android/Data PC - Пройдіть у папки до файлу Gebon.dat, Тому розмістіть його в папці даних вашої гри ...
29 грудня 2023
GTA 3

П’ять новорічних шкури (+2 бонус)
Привіт користувач! Я підготував для вас 7 (2 бонус) Нові роки. Створити новорічну атмосферу. Такі шкури ідеально підходять для великих мод на тему нового року (наприклад, такий мод, , як Сніжне Сіті ). Встановлення: киньте шкури в папку Skins (ц...
25 січня 2024
GTA 3

GTA III, але всі справді ненавидять Клод
Ви коли -небудь відчували нудьгу у своєму житті, граючи в GTA? Ви хочете деякого хаосу у своєму житті? Тоді ви зайшли в потрібне місце для цього! Після того, як ви введете "Killme", всі поблизу в радіусі 100, будуть спрацьовані і спробуєте вбити в...
14 лютого 2024
GTA 3

Clothes Pickup
Цей мод додає точку підбору одягу, яка має схожу функціональність з точкою підбору одягу в GTA VC, за винятком того, що у вас є більше ніж 2 костюми для використання з однієї точки підбору. Ви знайдете її біля свого сховку. Як встановити: Я реком...
27 лютого 2024
GTA 3

Скін Франкліна Клінтона з GTA 5
Скін Франкліна Клінтона з GTA 5 для GTA 3 Пам'ятаєте мій скін Майкла Де Санта з GTA 5? І ось, через стільки часу, я все-таки вирішив зробити Франкліна Клінтона з тієї ж гри, але вже як звичайний скін, як текстура для Клода. Звичайний, але якісний р...
17 березня 2024
GTA 3

Whole Another Yardie
Відомо, що обидві моделі Yardies у GTAIII однакові, тому я вирішив внести трохи різноманітності в Uptown Liberty City та створити нову. Оскільки дрес-код у місцевих бандах дуже суворий, він носить той самий одяг, що й інший член, але носить дреди бе...
8 квітня 2024
GTA 3

Пейджер з GTA Vice City Stories
Цей мод представляє собою пейджер з гри Grand Theft Auto: Vice City Stories, який було перенесено в Grand Theft Auto 3. Установка дуже проста, файл з архіву перемістити в папку models і підтвердити заміну, все! З особливостей можна виділити, що тек...

67
437 kB
19 квітня 2024
GTA 3

Пейджер з GTA London
Цей мод представляє собою пейджер з гри Grand Theft Auto: London, який був перенесений в Grand Theft Auto 3. Установка дуже проста, файл з архіву перемістити в папку models і підтвердити заміну, все! З особливостей можна виділити, що текстура була ...

40
616 kB
11 трав. 2024
GTA 3

Збірка скінів заражених
Вітаю вас, хлопці! Представляю вам нові скіни заражених у стилі GTA 3, зроблені за допомогою Photoshop. Особливості: Скіни виконані в стилі GTA 3 і зроблено в LQ; Хороший скелет моделей; Немає багів, немає проблем; Звичайні текстури. З...
19 серпня 2024
GTA 3

Money Limit Fix
Це простий мод, який додає правильний ліміт грошей до GTA 3, як і в інших 3D іграх, щоб уникнути переходу в негативні значення через обмеження знакових цілих чисел. Ось і все, що він робить... Як встановити: встановіть cleo і помістіть папку cle...
14 червня 2024
GTA 3

More DriveBy Options
Цей мод дозволяє використовувати більше зброї ніж тільки Uzi, щоб стріляти з автомобіля! Наступну зброю можна використовувати для стрільби з автомобіля: Пістолет; Uzi; AK-47; M16 Як встановити: Встановіть CLEO та помістіть папк...
Коментарі 2