Постон - ні
Автор:
ChunkyYaBoi
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
29.38 Мб
Завантажено:
Завантажень:
172
Всього завантажень: 172
Унікальних завантажень: 153
-
3 серпня 2024post-malone_1722662144_305740.rar
Пост Малоун | Додаток PED
Особливості:
- Модель якості;
- Відмінні текстури;
- Мобільний скелет;
- Addon.
Приємна гра.
Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал
(RU)Показати переклад
(UK)
Post Malone
Post Malone | Add-On Ped
Особенности:
- Качественная модель;
- Отличные текстуры;
- Подвижный скелет;
- Аддон.
Приятной игры.
Рекомендовані файли
21 березня 2024
GTA 5

Dodge Hallenger Izuna - але гра, але життя B1.0
Dodge Challenger "Izuna - No Game No Life" 1.0 для GTA 5. Dodge Challenger Izuna з гри Ні Життя - це спортивний автомобіль з агресивним та стильним дизайном. Він має вигнуту лінію тіла, великі колесні арки та спортивні елементи у вигляді спойлера, ...

45
39 MB
31 березня 2024
GTA 5

Toyota supra (Ytsa80) Kara, але Cookai Regi Chiki
Kara No Kyoukai Ryogi Shiki Super Itesha для GTA 5. Toyota supra (JZA80) з Кара Ні Кюкай - розділ Ryogi Shiki - це модифікований автомобіль з елегантним виглядом. Цей спортивний автомобіль має агресивний дизайн, низькопрофільні колеса, аеродинамічни...

175
27 MB
1 жовтня 2024
GTA 5

Custom Police Livery Chevrolet
Привіт, спробував зробити власні поліцейські лівреї з нуля. Мені дуже шкода за погану якість зображення, і, на жаль, я втратив власника самого моду, якщо це ваш мод, будь ласка, напишіть мені в особисті повідомлення, і я вас відзначу! Сподіваюся, ва...
171
54 MB
30 листопада 2024
GTA 5

Snowy Mountains
Привіт всім! Це Emma_Pomme! Я конвертувала модель до GTA 5 і розмістила її над існуючою картою. Цей мод дозволяє досліджувати приголомшливі засніжені гори та робити захоплюючі скріншоти. Я знаю, що пройшло багато часу з мого останнього оновлення...
65
44 MB
12 грудня 2024
GTA 5

Всюди придатна для купання вода! v2.0
Вода для купання всюди! 2.0 Тепер, коли dexyfex (людина з CodeWalker) попрацював над своєю магією та розблокував для нас heightmap, я вирішив підготувати для вас версію, яка створює плаваючу воду... всюди! :) Причина, через яку я це зробив, полягає...

52
3 kB
Коментарі 0