Засніжені гори
Всім привіт! Це Emma_Pomme!
Я конвертував модель у GTA 5 і розмістив її над існуючою картою. Цей мод дозволяє досліджувати приголомшливі засніжені гори та робити захоплюючі скріншоти.
Я знаю, що минуло багато часу з мого останнього оновлення, але я повернувся з кількома проектами на увазі. Щоб розпочати роботу, я створив невеликий мод, який додає засніжені гори на карту GTA 5!
Про модель
Оригінальна модель не моя; його створив artfromheath .
Ви можете знайти його тут: 3D-модель засніженої гірської місцевості.
Перегляньте їхню чудову роботу!
Подробиці про мод
- Текстури низької роздільної здатності: На карті використовуються текстури з нижчою роздільною здатністю, оскільки вона не призначена для дослідження зблизька. Створення дуже детальної версії зайняло б величезну кількість часу. Цей мод краще підходить для скріншоти та створення фільмів а не крупним планом гри.
- Я додав кілька сніжних текстур до навколишніх територій, щоб надати рельєфу пристойний ґрунтовий покрив.
Продуктивність і оптимізація
Сподіваюся, карта працює без проблем! У моїй системі я отримую 64 FPS, що є максимумом, який підтримує мій монітор, навіть без LOD (рівнів деталізації).
Карта величезний , навіть більший, ніж сама карта GTA 5, і він розміщений над Карта Лос-Сантоса .
Щоб встановити цей мод , вам знадобиться таке програмне забезпечення:
OpenIV: Якщо ви не знайомі з OpenIV, знайдіть час, щоб дізнатися про це, перш ніж змінювати свою гру. Неправильне використання може пошкодити ваші файли. Завжди копіюйте свої файли в "моди" папку перед установкою будь-якого мода.
Якщо ви вже знайомі з dlcpacks , ви напевно знаєте, як встановити цей мод. Якщо ні, виконайте наведені нижче дії:
Інструкції зі встановлення
- Відкрийте OpenIV і перейдіть до наступного каталогу: update/x64/dlcpacks .
- Розмістіть снігові_гори у папці dlcpacks каталог.
- Далі нам потрібно оголосити DLC в грі. Перейти до: update/update.rpf/common/data .
- Знайдіть файл під назвою dlclist.xml . Відкрийте його за допомогою текстового редактора, наприклад Блокнот або Notepad++ .
- Додайте наступний рядок у кінець файлу, безпосередньо перед закриттям
тег: - dlcpacks:снігові_гори
- Збережіть файл і закрийте текстовий редактор.
Це все!
Тепер запускайте свою гру та насолоджуйтесь модом!
Поради щодо кращої продуктивності
- Вимкнути трафік: Це допомагає зменшити навантаження на вашу систему.
- Якщо вашому комп’ютеру важко працювати з обома картами, спробуйте скористатися модом, щоб тимчасово вимкнути карту Лос-Сантоса.
- Для найкращих вражень встановіть погоду на сніг ! Деякі частини гір простягаються в сільську місцевість, і за допомогою Погода хуртовина можна створити неймовірну атмосферу.
Насолоджуйтесь модом!
~ Emma_Pomme
быстро и просто
-
snowy-mountains_1732742794_608873.zipЗавантажити (44.40 MB)Пароль на архив: libertycity