Вода придатна для купання всюди! v2.0
Swimmable water, everywhere! 2.0 Тепер, коли dexyfex (людина з CodeWalker) попрацював над своєю магією і розблокував для нас heightmap, я вирішив підготувати для вас версію, яка створює плаваючу воду... скрізь! :)
Причина, через яку я це зробив, полягає в тому, що незабаром кожен Том, Дік і Гаррі почне постачати свій власний heightmap.dat (щоб перевизначити/переписати) у файл гри, для своїх власних DLC — таким чином люди будуть скасовувати друг друге плавальні басейни, як це було б. Тому я вирішив, що повинен запропонувати лише один варіант карти висоти, щоб правити ними всіма. Тому що, чесно кажучи, немає абсолютно ніякої вагомої причини не зробити все, що знімується; це все одно, що додати зайву колізію; я нічого не додаю, просто змінюю кілька чисел, які все одно враховуватимуться.
Чи не викличе це лаг, запитаєте ви? Тобто лише в тих місцях, які спочатку призначені для плавання. Різниця лише в тому, що тепер ви можете створювати такі потенційні локації усюди, і вас більше не стримують обмеження на висоті карти.
ВСТАНОВЛЕННЯ:
Супер-просто: просто розпакуйте файл та скопіюйте heightmap.dat у modsupdateupdate.rpfcommondatalevelsgta5.
Ось і все, насолоджуйтесь!
быстро и просто
-
voda-prigodnaja-dlja-kupanija-povsjudu_1734001525_616595.zipЗавантажитиПароль на архив: libertycity