ReShade - WarmGraphics
Автор:
Завантажив:
Розмір:
30.59 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
basicfx.cfg, common.cfg, customfx.cfg, defaultpreset, dxgi.dll, gemfx.cfg, mcfx.cfg, mediator.exe, pipeline.cfg, reshade32.dll, reshade64.dll, sweetfx.cfg, thelazyframeworkpreset.cfg
Завантажено:
Завантажень:
92
Всього завантажень: 92
Унікальних завантажень: 12
Ще ніхто не оцінив файл
-
1 грудня 20231440151761_reshadebygtamer.zipПароль на архів: libertycity
Це моя спроба створити Reshade.
Активується клавішею Scroll Lock.
Використовувані ефекти: LensDirt, Smaa, Fxaa, HDR.
Присутнє згладжування, рекомендується в налаштуваннях вимкнути FXAA, оскільки вона вже присутня в моді і включена автоматично.
І ще зменште яскравість. Споживає 10-8 FPS. Встановлення ви знайдете в архіві.
Насолоджуйтесь модифікацією!
Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал
(RU)Показати переклад
(UK)
ReShade - WarmGraphics
Это моя попытка сделать Reshade.
Активируется клавишей Scroll Lock.
Используемые эффекты: LensDirt, Smaa, Fxaa, HDR.
Присутствует сглаживание, рекомендуется в настройках выключить FXAA, поскольку она уже присутствует в моде и включена автоматически.
И ещё ослабьте яркость. Потребляет 10-8 FPS. Установку вы найдёте в архиве.
Наслаждайтесь модификацией!
Рекомендовані файли
30 квітня 2015
GTA 5

Реалістичне пробудження Квентіна Reshade
Ця настройка покращує графіку гри, додає продуктивності. Графічна складова налаштована під різні погодні умови.
22 листопада 2018
GTA 5

Мод графіки ReShade (MP/SP) 1.0 ALPHA - Поліпшення графіки без бана в онлайн режимі
Мод дозволяє грати з новою графікою в онлайн режимі без можливості отримати бан. Встановлення: 1. Встановити програму Reshade (https://reshade.me); 2. Перенести файли в основну папку з грою; 3. У грі натиснути "shift + F2"; 4. Вибрати зав...
13 лютого 2025
GTA 5

Нові відтінки ReShade
Абсолютно новий підхід до освітлення. Глибші тіні, насичені кольори навколишнього середовища. Відблиски об'єктів і падіння сонячного світла. Покращено освітлення вночі, відображення світла і багато іншого. В цілому, робить навколишнє середовище біль...

1.7K
713 kB
8 грудня 2016
GTA 5

Реалістичний графічний доповнення для Extity XF (ENB + ReShade)
Нова графічна конфігурація, яка робить гру ще більш реалістичною та природною. - Новий таймцикл з реалістичною палітрою кольорів; - Збільшена дальність проглядання; - Поліпшене освітлення; - Реалістична вода; - Гарні нічні вогні; - Насичені тіні від ...
3 січня 2019
GTA 5

L.A. (Reshade) 1.0 - Графіка як у реальному житті
L.A. (Reshade) 1.0 для GTA 5! Особливості: - Детальне зображення ігрового світу; - Прибрано туман; - Налаштована контрастність. Приємної гри!
22 квітня 2015
GTA 5

Clear HD v2.0 - ReShade Master Effect
Clear HD v1.0 - ReShade Master Effect Особливості: - Деталізоване зображення ігрового світу; - Видалено туман; - Налаштована контрастність. Зміни: колірний спектр став ультрареалістичним, покращене згладжування. ...
20 квітня 2015
GTA 5

Чисте HD v1.0 - Master Effect ReShade
Чиста погода в GTA 5 PC. Модифікація призначена для підвищення продуктивності. - Детальне зображення ігрового світу; - Видалено туман; - Налаштована контрастність. ...
18 серпня 2024
GTA 5

IDFK Reshade Preset 1.0
IDFK Reshade Preset 1.0 Даний графічний пресет покращує графіку в GTA 5. Особливості: Градація кольору; Трасування променів; Покращена глибина різкості: Dof; Багато іншого. Сумісність: Цей пресет призначений для використання ...

1.1K
331 kB
23 жовтня 2024
GTA 5

EYE2EYE ReShade preset for NVE and QuantV v2.0
"EYE2EYE" ReShade preset for NVE and QuantV 2.0 для GTA 5. Це моя перша спроба внести графічну модифікацію в гру, представивши "EYE2EYE", полегшений попередньо встановлений режим зміни відтінку, який я створив з метою підвищення різкості зображення...

1.1K
7 MB
17 квітня 2015
GTA 5

ReShade SweetFX + Пресет K-Putt
ReShade + SweetFX - набір шейдерів, які накладаються поверх зображення DirectX і дозволяють змінювати графічну складову картинки. У комплекті налаштування від K-Putt для ПК-версії GTA 5. Інструкція по установці: Вміст архіву розпакувати в папку ...
23 листопада 2024
GTA 5

Realism Reshade Preset Final
Realism Reshade Preset Final для GTA 5. Привіт, перш за все, я хотів би подякувати всім, хто спробує мій перший пресет Reshade, який я створив Він не підвищить ваш fps, це може зайняти деякий час, оскільки це напівважкий пресет, створений для реа...
30 квітня 2015
GTA 5

Clear HD v3.0 - ReShade Master Effect
Особливості: - Деталізоване зображення ігрового світу; - Зник туман; - Налаштована контрастність. Зміни: кольорова палітра стала ультра-реалістичною, покращено згладжування. ...
13 червня 2015
GTA 5

SH8 (ReShade) 2.0
Цей графічний мод трохи покращує графіку в GTA V SH8 для GTA V використовує новітні переваги технології Reshade, щоб створити унікальний візуальний ряд. Мод підвищує контрастність і корекцію кольору в грі, роблячи кольори трохи насиченішими. Автор ре...
29 березня 2016
GTA 5

Ripplers ReShade 1.0
Нова графічна настройка, яка ще більше робить гру реалістичнішою та натуральнішою. - Новий Timecycle з реалістичною кольоровою гамою; - Збільшена дальність прорисовки гри; - Поліпшене освітлення; - Реалістична вода; - Красиві нічні вогні; - Насичена ...
689
18 MB
18 квітня 2015
GTA 5

Природні тони та освітлення для GTA 5 PC (Кастомний ReShade)
Модифікація додає природні тони та освітлення в GTA 5 PC. Графічна складова наближається до натуральної. Включення/Вимкнення : Pause/Break Зміст архіву розпакувати в папку з грою....
Коментарі 3