Clear HD v2.0 - ReShade Master Effect
Автор:
Preset: RFiD | Master Effect: Marty McFly | ReShade: Crosire
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
8.00 Мб
Завантажено:
Завантажень:
1.3K
Всього завантажень: 1368
Унікальних завантажень: 115

Гість

Felix_rus_cat

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Матвей Дягилев

RUS777
VasyaZM
x71

osedof25
sleykam

Trucker69

R0ck3t

maximdsl

BL-

Dinar1998

emexD

Джимми Карр

Asher Forrester

maxadenk2000
kacta10

DeVidSonHoli

Jason Newsted
Komodo
MegaDJ_CJ
LoCD0gg

Nickolay27LS

sanek141414
Nellsen
Best_Max
K.E.Y (shaxtar)
Ще ніхто не оцінив файл
-
dfiles.euЗавантажити
Особенности:
- Детальное изображение игрового мира;
- Убран туман;
- Настроенная контрастность.
Изменения: цветовой спектр спектр стал ультра-реалистичным, улучшено сглаживание.
Рекомендовані файли
23 жовтня 2024
GTA 5

EYE2EYE ReShade preset for NVE and QuantV v2.0
"EYE2EYE" ReShade preset for NVE and QuantV 2.0 для GTA 5. Це моя перша спроба внести графічну модифікацію в гру, представивши "EYE2EYE", полегшений попередньо встановлений режим зміни відтінку, який я створив з метою підвищення різкості зображення...

677
7 MB
7 січня 2025
GTA 5

Графіка в стилі Арту v2.0
Це цілком новий графічний мод, що додає мальовану графіку в GTA V. Виглядає так, ніби граєте в GTA V в іншому ігровому світі. Це НЕ реалістична графіка, а графіка в стилі GTA art (екрани завантаження або шпалери з GTA) Візуалізація з сел-шейдингом,...

105
91 MB
18 березня 2024
GTA 5

Людина-павук Unlimited Earth x HD
[Gta5] Людина-павука Необмежена земля x HD [addo-on ped] Особливості: Модель якості; хороші текстури; Дві версії шкіри; Мобільний скелет. Приємна гра. ...

127
5 MB
15 квітня 2024
GTA 5

Custom AM Reshade for Screenshot Preset v1.00 BETA
Привіт всім, друзі! Заздалегідь хочу сказати: не судіть суворо цей мод, тому що я не моддер, а простий гравець в GTA 5! І суто на свій смак налаштовував ReShade. Якщо комусь сподобаються мої налаштування, я буду радий! Перед установкою (заміною) буд...
23 квітня 2024
GTA 5

GAC Motors Trumpchi GM8 Master Edition
GAC Motors Trumpchi GM8 Master Edition для GTA 5. GAC Motors Trumpchi GM8 Master Edition — це розкішний сімейний мінівен від китайського виробника GAC Motors. Автомобіль має елегантний і сучасний дизайн, що поєднує в собі вишуканість і функціональн...

1K
66 MB
30 червня 2024
GTA 5

MP Police Vehicles in SP v2.0
MP Police Vehicles in SP 1.0 для GTA 5. Скрипт замінює стандартний поліцейський крейсер на аналогічну модель з GTA Online, що підтримує тюнінг, а поліцейську машину — на перехоплювач Gauntlet з ймовірністю 10 відсотків. Забарвлення поліцейських ма...

109
7 kB
25 липня 2024
GTA 5

2013 RAM 2500 HD Longbed
2013 RAM 2500 HD Longbed для GTA 5. RAM 2500 HD Longbed 2013 року — це потужний і вражаючий пікап, який відрізняється видатною зовнішністю та функціональністю. RAM 2500 HD Longbed має мужній і агресивний дизайн, який підкреслює його можливості як...

197
13 MB
28 липня 2024
GTA 5

GAC Trumpchi M8 Master Series 2024
GAC Trumpchi M8 Master Series 2024 для GTA 5. GAC Trumpchi M8 Master Series 2024 — це стильний і сучасний автомобіль з елегантним дизайном. Він має динамічні лінії та витончену форму, яка робить його вигляд елегантним і привабливим. Передня частин...

715
46 MB
18 серпня 2024
GTA 5

IDFK Reshade Preset 1.0
IDFK Reshade Preset 1.0 Даний графічний пресет покращує графіку в GTA 5. Особливості: Градація кольору; Трасування променів; Покращена глибина різкості: Dof; Багато іншого. Сумісність: Цей пресет призначений для використання ...

916
331 kB
16 вересня 2024
GTA 5

RSV - Real Sunny V Graphics Mod 2.0 (No ENB/Reshade)
Графічний мод для слабких ПК для GTA 5 (Версія 2.0) Привіт, це мій перший графічний мод! Дякую за завантаження та випробування. Рекомендація : Для найкращого досвіду, я настійно рекомендую поєднувати цей графічний мод з іншими модами, які покращ...
31 жовтня 2024
GTA 5

Cinemalive Lite A Reshade for Natural Vision Evolved (NVE)
Cinemalive Lite A Reshade for Natural Vision Evolved (NVE) Дана модифікація додасть новий решейд для Natural Vision Evolved (NVE), який трохи покращить графіку. Приємної гри.
19 листопада 2024
GTA 5

Reshade RTGI and ENB preset for NVE - hardex GTA VI Realism 1.0
Всім привіт, ось новий пресет для GTA 5, сподіваюся, він вам сподобається! Звичайно, це не зовсім реалістичний пресет, але є пресети і гірше enb + reshade для GTA 5. Пресет reshade — трохи змінює колірну гаму в грі. Заздалегідь встановлені enb зі ст...

375
8 MB
21 листопада 2024
GTA 5

Renault Master
Renault Master для GTA 5. Renault Master — це великий фургон, призначений для комерційного використання. Форми : Renault Master має кутастий та масивний кузов, що надає йому впевнений та виразний вигляд. Це фургон з високою стелею та великою довж...

139
27 MB
22 листопада 2024
GTA 5

Предустановка Reshade в форматі RTX для NVE v1.5
RTX like Reshade preset for NVE 1.5 для GTA 5. Предустановка покращує якість зображення (освітлення , тонова карта, контрастність , кольори , чіткість , відображення ) . Журнал змін версії 1.5 : Корекція GI, корекція експозиції, корекція деяких...

158
17 kB
23 листопада 2024
GTA 5

2008 Bugatti Veyron Linea Vincero dOro (Mansory) v2.0
2008 Bugatti Veyron Linea Vincero dOro (Mansory) v2.0 для GTA 5. Бугатті Вейрон Linea Vincero d'Oro від Mansory — це розкішний та ексклюзивний спортивний автомобіль, виконаний у золотистому кольорі з чорними акцентами. Він має агресивний та елегант...

500
110 MB
Коментарі 7