Костюм з GTA V
Автор:
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
1.42 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
lowr_diff_004_a_uni.wtd, uppr_diff_011_a_uni.wtd
Завантажено:
Завантажень:
936
Всього завантажень: 936
Унікальних завантажень: 166
Ще ніхто не оцінив файл
-
-
depositfiles.comЗавантажити
Представляю ще один костюм - Майкла з GTA V, також схожий костюм був і у Франкліна. Змінив текстури сорочки, тепер більше схоже на оригінал. Все виконано якісно, купити костюм можна в магазині "Perseus", приємної гри.
Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал
(RU)Показати переклад
(UK)
Костюм из GTA V
Представляю ещё один костюм - Майкла из GTA V, также похожий костюм был и у Франклина. Изменил текстуры рубашки теперь больше похоже на оригинал. Всё выполнено качественно, купить костюм можно в магазине "Perseus", приятной игры.
Рекомендовані файли
22 серпня 2013
GTA 4

Бежевий костюм з GTA V
Пропоную Бежевий костюм з GTA V. Придбати костюм можна в магазині "Perseus". Гарної гри!
6 жовтня 2016
GTA 4

Костюм Джокера для Ніко (GTA:IV)
Одного разу Роман запросив мене на шоу, на сцену вийшов хлопець у костюмі жартівника, після цього я захопився і теж вирішив попробувати свої сили в театральному мистецтві Цей мод додає одяг жартівника з бару "перестройка", замінено: пуховик, джинси т...
27 липня 2013
GTA 4

Костюм Майкла з GTA 5
Всім привіт! Поки ми всі чекаємо GTA 5, представляю вам костюм одного з головних героїв гри - Майкла. Старався максимально наблизити його до оригінального костюма, всі текстури виконані якісно, чудово виглядає в грі. Сподіваюся, вам сподобається, при...
1 грудня 2013
GTA 4

Костюми без краватки для GTA 4
Це моя перша робота для GTA 4. Я вирішив оновити гардероб Ніко. Тепер замість нудних сірих піджаків у нього з'явилися ось такі яскраві.
11 листопада 2013
GTA 4

Золотий костюм для GTA 4 TBOGT
Новий костюм для Луїса замість чорного костюма тепер золотий костюм, інструкція по заміні костюма в архіві, завантажуйте та оцінюйте.
Коментарі 6