Ford Crown Victoria LCPD
Автор:
[-z-m-a-n-]
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
10.17 Мб
Файли в архіві:
Завантажено:
Завантажень:
976
Всього завантажень: 976
Унікальних завантажень: 194

Max Payne III

Гість

Гість

ElJohny

DimZet

RUS777

Fuze

=SpitFire=
jekapeka

FabertonWARE

RD4shie

Stinger Yakuza
TheElderScrollsBoy

555you

Playa Mods

pLaYa

Bender-2001

Винсент

JackyJAX

BL-

GhettoLog

TottenhamAway

DmXLite

WiZUAL

zheka4009

andreytank
Colt1911

Sanek1996.ru

sbi

d1g1t4t0r

vlad-b-3

SLON1936

LanceVanceDance

zman89

CloudeFan

danilka200

Dr_Ziegler62

DimikVRN
K.E.Y (shaxtar)
Ще ніхто не оцінив файл
-
-
dfiles.ruЗавантажити
Полицейский Ford Crown Victoria
Модель полностью функциональна,и тестировалась мной не раз.
*Имеет собственные 3d колеса
*Качественные текстуры
*Модель полностью разрушаема
*Идеально вписывается в игру
*Отлично подходит для Enb
Для корректной работы вам понадобиться "DMagic1 Wheel Mod" для GTA III
Рекомендовані файли
6 липня 2024
GTA 3

LCPD Rebalance v1
LCPD Rebalanced V1 — це мод, який зосереджений на тому, щоб зробити поліцію GTA 3 більш складною і цікавою для боротьби. Зміни: 1 зірка: без змін; 2 зірки: пасажир поліцейської машини несе дробовик; 3 зірки: водій несе узі, пасажир 1 несе ...
21 березня 2024
GTA 3

LCPD Cruiser - Міліція Росії
Тепер по всьому місту Свободи будуть їздити поліцейські машини в міліцейському забарвленні. Мод замінює стандартну поліцейську машину, повністю змінюючи її забарвлення. В грі мод виглядає добре і зовсім не вибивається з оригінальної стилістики. Ус...

110
214 kB
24 лютого 2024
GTA 3

Taxi Mod v1.1
Це таксі-мод для Grand Theft Auto 3, щоб подорожувати по Liberty City на таксі. Мод має 24 точки призначення. Ви можете швидко подорожувати та вийти з таксі, коли захочете. Ви не можете викликати таксі в цьому моді. Вам потрібно буде знайти таксі на...
25 липня 2024
GTA 3

Vapid Peyote [III]
III-Style Peyote для GTA 3. Кабріолет на базі Ford Thunderbird 1-го покоління (1955). Модель повністю зроблена з нуля та конвертована з SA ! Автор: XG417. Версія: v1.0. Особливості: Спеціальний Handling Спеціальні кольори Доступні ...

79
289 kB
1 листопада 2024
GTA 3

GTA 3: Enchanted
Привіт, мене звати Тахмід Фердоус, і я з Бангладеш. Це моя перша опублікована модифікація, і я заздалегідь прошу вибачення, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками або збоями. Відома проблема - помилка «Unhandled Exception», яка може виникнути під...
Коментарі 17