New Texture for Salvatore's Gentlemen's Club (Для конкурса)
Автор:
vlad-b-3
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
14.82 Мб
Файли в архіві:
Завантажено:
Завантажень:
551
Всього завантажень: 551
Унікальних завантажень: 95

RUS777

Username666

Edward Kron

yakorOK

lukas64

pLaYa

d1g1t4t0r

=SpitFire=

Mrhimera
SomeOne
Amidary

Dr_Ziegler62

Bender-2001
pa3etka_tv

nikcsud

Crosse

Cumsterdump

Sanek1996.ru

cgfqlbr

kirsan4ik24

Dakurlz

DIMASSSS

Trucker69

humanfly

Mr. Stranger

orBllitS

KAXA919

Avli

nikl1

loybleid

G.T.A.L.K.E.R

karimov vadim

Proof

Vladimir_P
ShitGUY

kizat12

Marco

Saratnik111

vlad-b-3
TheElderScrollsBoy
Ще ніхто не оцінив файл
-
dfiles.ruЗавантажити
------------Внимание!!! Для конкурса!!!------------
Мод заменяет старые текстуры в Salvatore\'s Gentlemen\'s Club на новые более качественные. Заменены текстуры пола, стен, мягкой мебели и тд.
Вы, наверное, уже подумали о том, как этот мод может быть связан с летом, так вот я отвечаю: текстурами картин являются настоящие фотографии, сфотографированные мною прошлым летом в Индии. Так что я уверяю вас, что они не взяты с просторов интернета!
Данный мод был сделан специально для конкурса на LibertyCity.Ru, и я бы не хотел, чтобы его выкладывали на других каких-то левых ресурсах.
Установка: заменить файлы из папки в gta3.img и txd.img
Рекомендовані файли
24 лютого 2024
GTA 3

Taxi Mod v1.1
Це таксі-мод для Grand Theft Auto 3, щоб подорожувати по Liberty City на таксі. Мод має 24 точки призначення. Ви можете швидко подорожувати та вийти з таксі, коли захочете. Ви не можете викликати таксі в цьому моді. Вам потрібно буде знайти таксі на...
23 липня 2024
GTA 3

James Bond skin for Claude
Привіт всім! Я представляю вам Бонда, Джеймса Бонда. Спеціально створені скіни з чорним та синім варіантами смокінгів. Особа була натхненна актором, який зіграв Джеймса Бонда у чотирьох фільмах, Пірсом Броснаном. Насолоджуйтесь! Сумісний зі Skin an...

138
489 kB
13 жовтня 2024
GTA 3

Flash FM Alternative Radio (1989) V1.0
Ви завантажили мою альтернативну радіостанцію для GTA 3. Радіо називається Flash FM і включає джингл, рекламну паузу та багато пісень 1989 року. Аддон був зроблений сьогодні і може бути частиною мого фанатського аддону під назвою GTA 3: 1989 із з...

27
109 MB
21 трав. 2024
GTA 3

Оновлені текстури Staunton
GTA 3 KE Textures UpDate 2022 Якісна модифікація, яка оновить текстури для острова Staunton. Приємної гри.

233
24 MB
13 жовтня 2024
GTA 3

Wave 103 Alternative Radio (1989) V2.0 (hotfix)
Ось ОНОВЛЕННЯ моєї альтернативної Wave 103 для GTA 3. Замінює MSX. Встановлення — помістіть у аудіо папку. Радіо включає 24 нові wave/hi-nrg/europop пісні ЗАРАЗ з 1981-1989, три рекламні паузи та джингли. Аддон може бути частиною мого пакету ад...
1 листопада 2024
GTA 3

LCHC Radio - GTA 3 Edition
Новий радіо мод. Нова версія LCHC з GTA IV/EFLC з різними треками. Замініть будь-яке радіо, наприклад HEAD.mp3. HC 4 Life! Список треків: Bad Brains — Big Takeover; Bad Brains — Sailin On; Murphys Law — Quest For Herb; Murphys Law — Don...
21
255 MB
27 листопада 2021
GTA 3

Обновлённые загрузочные экраны
LOADSC0.TXD HD 1080i 16:9 для GTA 3 Цей мод замінює файл LOADSC0.TXD на завантажувальний екран кращої якості і ідеально підходить для ПК з екранами 16: 9 Вимагатися: - GTA III версії 1.1 або 1.0 - Widescreen Fix від ThirteenAG Установка: - Є дві ...
29 грудня 2021
GTA 3

HQ Original Style Interface для re3
До вашої уваги модифікація, котра замінює інтерфейс re3 (Reverse Engineered Grand Theft Auto III) на високоякісний. Головною метою модифікації є підбір максимально схожих з оригіналом текстур задля збереження оригінального стилю гри. Ця модифікація...
22 серпня 2024
GTA 3

Розшукувана система приховування рівня (III)
Коли-небудь хотіли позбутися поліції, але не могли це зробити легко, бо у вас 6 зірок? Коли-небудь хотіли залишитися непоміченими, щоб відвести від себе копів? Тепер ви можете! Це сильно натхнене системою приховування, введеною в моді "Vice Extended...
11 листопада 2023
GTA 3

Max Health & Armor (III)
Тож я знайшов усі ці моди, які стверджують, що змінюють Max Health лише для того, щоб встановити його один раз, а не редагувати фактичне Max Health або броні під час ігрового процесу, тому я вирішив це зробити! За допомогою цього мода ви можете ред...
13 грудня 2023
GTA 3

Редактор генератора автомобілів
Редактор генерації автомобілів для GTA 3 Цей інструмент дозволяє редагувати покоління припаркованих автомобілів у збережених іграх GTA 3. Ви можете керувати автомобілем, який з'являється, його розташування, колір тощо! Ви можете навіть перенести по...
19 грудня 2023
GTA 3

Саймон Хендріксон від крика страху
Саймон Гендріксон з Cry Of Fear для GTA 3 Грайте за Клода, одягненого як Саймон Гендріксон з Cry of Fear, у GTA 3. Скін має пристойні текстури, працює в кат-сценах і в грі (очевидно), текстури виконані кваліфіковано. Подяка: Андреасу Роннбергу за ...
20 грудня 2023
GTA 3

LCS Toni Cipriani
Круїз навколо міста Ліберті в 2001 році як Toni Cipriani від GTA: LCS (Історії міста Ліберті) A.K.A Молодша версія Тоні в GTA III! текстури якось тонко, голова Клода замінюється на голову LCS Toni, 3 бонус текстури за шкіру Тоні! Інстинтація: ...
29 грудня 2023
GTA 3

П’ять новорічних шкури (+2 бонус)
Привіт користувач! Я підготував для вас 7 (2 бонус) Нові роки. Створити новорічну атмосферу. Такі шкури ідеально підходять для великих мод на тему нового року (наприклад, такий мод, , як Сніжне Сіті ). Встановлення: киньте шкури в папку Skins (ц...
7 трав. 2024
GTA 3

Dinka Previon '96
Dinka Previon '96 та Honda Prelude 1996-2001 для вашого GTA 3! Особливості моделі такі: 1 версія автомобіля (2-дверний купе); Спеціальна обробка, кольори за замовчуванням та рядки/лінії; працює як заміна за замовчуванням. З Новим роком! ...
Коментарі 5