Нова текстура для клубу джентльменів Сальваторе (Для конкурсу)

-
dfiles.ruЗавантажити
------------Увага!!! Для конкурсу!!!------------
Мод замінює старі текстури в клубі джентльменів Сальваторе на нові більш якісні. Змінено текстури підлоги, стін, м'яких меблів тощо.
Ви, напевно, вже подумали про те, як цей мод може бути пов'язаний з літом, так от я відповідаю: текстурами картин є справжні фотографії, зроблені мною минулого літа в Індії. Тож я запевняю вас, що вони не взяті з просторів інтернету!
Цей мод був зроблений спеціально для конкурсу на LibertyCity.Ru, і я б не хотів, щоб його викладали на інших якихось лівих ресурсах.
Встановлення: замінити файли з папки в gta3.img і txd.img
------------Внимание!!! Для конкурса!!!------------
Мод заменяет старые текстуры в Salvatore\'s Gentlemen\'s Club на новые более качественные. Заменены текстуры пола, стен, мягкой мебели и тд.
Вы, наверное, уже подумали о том, как этот мод может быть связан с летом, так вот я отвечаю: текстурами картин являются настоящие фотографии, сфотографированные мною прошлым летом в Индии. Так что я уверяю вас, что они не взяты с просторов интернета!
Данный мод был сделан специально для конкурса на LibertyCity.Ru, и я бы не хотел, чтобы его выкладывали на других каких-то левых ресурсах.
Установка: заменить файлы из папки в gta3.img и txd.img