IV Hud
Автор:
ThirteenAG
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
1.61 Мб
Файли в архіві:
Завантажено:
Завантажень:
6.5K
Всього завантажень: 6540
Унікальних завантажень: 1092

Гість

Гість

Гість

Антон Соловьёв

Гість
пØцык

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

ponep999PRO

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

DanilGTA

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

xlaar

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

denis shimansckij

mr.spirit

RUsANDREYxxx

Celador
lmfar

belixil36

art29

trevorchik__

Valik_2005

messing
Ще ніхто не оцінив файл
-
6 вересня 20231470837433_36252.zipПароль на архів: libertycity
Данный мод делает интерфейс GTA III более похожим на интерфейс GTA IV.
Установка:
Скопировать папки models и cleo в корневую директорию игры.
Мод требует установленной библиотеки cleo.
По умолчанию, в скрипте используются стандартные иконки оружия. Если вы хотите использовать iv-style иконки, переименуйте iv_hud.cs в iv_hud2.cs в папке CLEO.
В папке "nontransparent_ring" лежит hud.txd с текстурами здоровья и брони из VC-версии мода. Скопируйте его в папку models и получите непрозрачный фон кольца вокруг радара.
Если игра вылетает или мод работает некорректно, попробуйте использовать gta3.exe версии 1.0.
Рекомендовані файли
28 березня 2024
GTA 3

Hud від зборів sam the
Ваш скромний слуга знайшов збірку для GTA 3 від YouTuber "Sam Zhet", недоступним для завантаження. За допомогою програм мені вдалося знайти посилання на цю Асамблею. Але час для складання ще не прийшов, тому я уявляю, що HUD з "SAM The GT" Це оригін...
9 вересня 2024
GTA 3

Classic Hud PS2 Remaster
Моя спроба відтворити HUD у стилі PS2 шляхом перероблення файлу HUD з мобільної версії. Окрім іконок зброї, також були перероблені мітки на мапі; тепер вони виконані у HD якості. Значки збройового магазину та гаража для мінування були перероблені пі...

445
1 MB
30 вересня 2024
GTA 3

HUD On/Off
Даний мод, дозволяє вмикати/вимикати ігровий інтерфейс. Достатньо ввести чіт-код — " HUD " і інтерфейс увімкнеться/вимкнеться. Відмінність скрипта в тому, що вимикається тільки радар і інтерфейс гравця (здоров'я, гроші, час і ін.). Написи районів, ...
30 вересня 2024
GTA 3

HUD Toggler
Цей скрипт дозволяє вам перемикати HUD... так, це все. Як використовувати: Введіть "HUD", щоб перемкнути HUD. Як встановити: Встановіть CLEO і помістіть папку CLEO у вашу папку GTA. Насолоджуйтесь! ...
1 листопада 2024
GTA 3

GTA 3: Enchanted
Привіт, мене звати Тахмід Фердоус, і я з Бангладеш. Це моя перша опублікована модифікація, і я заздалегідь прошу вибачення, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками або збоями. Відома проблема - помилка «Unhandled Exception», яка може виникнути під...
29 грудня 2021
GTA 3

HQ Original Style Interface для re3
До вашої уваги модифікація, котра замінює інтерфейс re3 (Reverse Engineered Grand Theft Auto III) на високоякісний. Головною метою модифікації є підбір максимально схожих з оригіналом текстур задля збереження оригінального стилю гри. Ця модифікація...
23 вересня 2022
GTA 3

Іконки з Definitive Edition
Іконки з GTA 3 — The Definitive Edition тепер в класичній GTA 3! Змінено іконки місій, магазинів, телефонів і зброї. Гра трохи перетвориться за допомогою цих іконок, вони абсолютно не впливають на атмосферу гри. Встановлення: Закинути hud.txd з а...
20 січня 2024
GTA 3

Xbox Version HD (версия для re3)
Xbox Version HD для re3 (Reverse Engineered GTA 3) До вашої уваги адаптація Xbox Version HD для re3. Особливості версії: Повністю сумісний з re3 та операційними системами, на котрих він працює, тобто GNU/Linux, Windows та MacOS . ...
25 січня 2024
GTA 3

Нові значки HD зброї в стилі GTA 3
Доброго часу доби, друзі! Пропоную вам мод Нові іконки зброї в стилі GTA 3. Цей мод замінює стандартні неякісні іконки на нові, причому в оригінальному стилі. Також деякі іконки стали іншими. Приємної гри! ...
11 березня 2024
GTA 3

Grand Tnneft Auto та відновлений
Глобальна модифікація GTA 3, яка містить ряд візуальних змін та доповнень з історій міста Свободи. Додатки від LCS: Оновлений радар; Є оновлений інтерфейс; Оновлена зброя; радіостанції (частково); карта в ігровому меню; транспорт...
8 квітня 2024
GTA 3

Пейджер з віце -міських історій GTA
Цей мод - це пейджер з гри Grand Theft Auto: Vice City Stories, який був перенесений на Grand Theft Auto 3. Установка дуже проста, файл з архіву для переходу до папки моделей і підтвердження заміни, це все! з зd -ыджет, чtо tекстора, блайт, чtо ж у...

63
437 kB
19 квітня 2024
GTA 3

Пейджер з GTA London
Цей мод представляє собою пейджер з гри Grand Theft Auto: London, який був перенесений в Grand Theft Auto 3. Установка дуже проста, файл з архіву перемістити в папку models і підтвердити заміну, все! З особливостей можна виділити, що текстура була ...

40
616 kB
17 липня 2024
GTA 3

GTA: Frosted Winter - ReHAMSTERed (2024)
Збірка Grand Theft Auto III: Frosted Winter від HAMSTER978. Основа: офіційна версія з GTAForums з усіма патчами. Особливості збірки: Додано ASI-плагін "PortableGTA", який зберігає збереження в папці з грою, а не в "Документах" ( The Hero ) ...
9 серпня 2024
GTA 3

Olympics Torch from PARIS 2024
Олімпійський факел з PARIS 2024 як зброя для GTA 3! Особливості: Хороша модель; HD текстури; Відповідає атмосфері гри; Реалістичний матеріал; Правильне позиціонування в руках. Насолоджуйтесь грою!
{video_view...

15
175 kB
1 листопада 2024
GTA 3

LCHC Radio - GTA 3 Edition
Новий радіо мод. Нова версія LCHC з GTA IV/EFLC з різними треками. Замініть будь-яке радіо, наприклад HEAD.mp3. HC 4 Life! Список треків: Bad Brains — Big Takeover; Bad Brains — Sailin On; Murphys Law — Quest For Herb; Murphys Law — Don...
21
255 MB
Коментарі 22