Джек Блек про Red Dead Redemption 2: «Я провів у ній 400 годин і ні про що не шкодую»
26 березня 2025
NDRoyal
Джек Блэк (Jack Black) та Джейсон Момоа (Jason Momoa) в рамках рекламної кампанії фільму «Minecraft у кіно» обговорили свої улюблені ігри. Як виявилося, Блэк — великий фанат Red Dead Redemption 2. Актор провів у грі аж 400 годин.
Це було в часи пандемії. Я грав у Red Dead Redemption 2 і буквально жив у ній. Це була не гра, це був спосіб життя. Я провів у ній 400 годин і ні про що не шкодую. Мені було дуже весело, світ і всесвіт там просто неймовірні.
— Джек Блэк
Момоа, навпаки, намагається триматися подалі від ігор, оскільки боїться звикання. У відповідь на це Блэк настійно порекомендував йому ознайомитися з творчістю Rockstar Games.
Чувак, ти ніколи не чув про Rockstar Games? Ці хлопці — художники. Ти повинен у неї пограти, вона змінить твоє життя. Якщо потрібно вибрати одну гру, це буде саме та.
— Джек Блэк
В минулому Джек Блэк вже висловлювався про ігри Rockstar Games. В іншому інтерв'ю актор заявив, що було б непогано побачити фільми за мотивами GTA і Red Dead Redemption.
Прем'єра «Minecraft у кіно» відбудеться 4 квітня 2025 року.