Гравці виявили вирізаного героя RDR 2

13 червня 2021
Arsvoboda

Ютубер pariah87 виявив кілька файлів гри, які натякають на видалену членкиню банди Ван Дер Лінда з RDR 2. Вирізаний персонаж мав з'являтися під час п'ятої глави Red Dead Redemption 2. Еліза, ймовірно, була на Гуармі з іншими членами банди і навіть з'явилася на скріншоті, який вдалося знайти у файлах гри. Цей знімок спочатку був запланований для місії Hell Hath No Fury.

Игроки обнаружили вырезанного героя RDR 2

У діалогах, яких немає у фінальній версії гри, згадується жіноче ім'я Еліза. Хоча доступних реплік не так багато, можна зробити висновок, що вони пов'язані з кількома вирізаними місіями з її участю. У першій місії Ебігейл покликала Артура, щоб запитати: "Ти бачив Елізу?" Коли Артур знаходить Елізу, він кричить: "Ей! Еліза. Що ти тут робиш? Пытаєшся вбити себе?", Еліза відповіла б: "Яка ваша справа?" Артур відповів би: "Що ж, є способи простіше".

У другій місії Сьюзен Грімшоу попросила б Артура піти і знайти Елізу, хоча до цієї місії немає озвучених реплік героїв. У п'ятій місії гравці могли б побачити діалог Джона Марстона та Елізи. Джон запитує: "Я тебе знаю?" і Еліза відповідає: "Еліза, я була…», потім розмова обривається".

Співзасновник Rockstar Дэн Хаузер також згадав про Елізу, сказавши, що «в якийсь момент у головного героя Артура Моргана були дві любовні лінії, але "одна з них не спрацювала". Одним з любовних захоплень героя була Мері Лінтон, яка з'являється у фінальній версії гри. Тим не менш, у Red Dead Redemption 2 все ще є посилання на Елізу.

Еліза кілька разів безпосередньо згадувалася в грі. Артур Морган так розповідає про свою дитину та його матір: "Знаєш, багато років тому у мене був син. Я не говорив про це багато. Його мати, Еліза, була офіціанткою, з якою я познайомився. Коли вона завагітніла ... вона знала, хто я, що моє життя було таким. Я не хотів обіцяти нічого, що не зможу виконати, але сказав, що вчиню правильно з ними. Кожні кілька місяців я приїжджав на кілька днів. Він був таким хорошим хлопчиком. Вона була також дитиною, я гадаю. Просто дитина, дев'ятнадцять (років). Я прийшов туди одного разу і побачив два хрести ззовні. Я відразу зрозумів. Виявилося, що якісь покидьки пройшли, пограбували їх і застрелили. І все за десять доларів. Це закалило мене, коли я відчув таку біль. Але тепер я знаю, що у тебе не повинно бути поганого життя, і з тобою трапляються хороші речі."

Це не єдиний раз, коли Еліза безпосередньо згадується в грі. Під час місії American Dreams гравці стикаються з Хижиною Щасливчика, на південь від Валентайна. Хижа виявляється логовом серійного вбивці на ім'я Едмунд Лоурі. Коли Артур входить у хижу, вона повна доказів, що вказують на злочини вбивці, таких як плакати та вирізки з газет. На одному плакаті зображена жінка на ім'я Еліза Блум. Вона описана як «дорога дочка та сестра», яку востаннє бачили, коли вона подорожувала між Валентайном та річкою Дакота, неподалік від Хижини Щасливчика.

Цілком ймовірно, що члена банди Ван дер Лінда, вирізаного з Red Dead Redemption 2, звали б Еліза Блум, однак малоймовірно, що любов’ю Артура Моргана була та жінка, яку вбив Едмунд Лоурі у всесвіті гри. Історія Артура передбачає, що тіла Елізи та його сина були виявлені після пограбування, що не відповідає цьому факту.

Рекомендуемые файлы