Розробник Saints Row сподівається, що GTA 6 коштуватиме $100

15 жовтня 2025
Vlad-VG

Кріс Стокман (Chris Stockman), дизайн-директор першої Saints Row, сподівається, що Grand Theft Auto 6 коштуватиме 100 доларів. Про це він розповів в інтерв'ю виданню Esports Insider.

За словами Стокмана, лише GTA 6 може дозволити собі таку ціну. Розробник зазначив, що якщо всі видавці перейдуть на таку ціну, це викличе потужну хвилю невдоволення.

Вони єдині, кому це зійде з рук. Не думаю, що така практика стане загальноприйнятою. Якщо всі ігри перейдуть до ціни в 100 доларів, це викличе негативну реакцію. Не всі ігри однакові. На мій погляд, лише GTA може дозволити собі таку ціну, і я сподіваюся, що так і буде. Сподіваюся, що ціна гри складе 100 доларів, тому що вона цього заслуговує.

Масштаб і розмах цього проєкту виправдовують таку ціну, але не до всіх ігор це застосовно. Якби всі спробували встановити таку вартість, це стало б катастрофою.
— Кріс Стокман

Вихід Grand Theft Auto 6 відбудеться 26 травня 2026 року на PS5 та Xbox Series X/S. Раніше репер Skrilla заявив, що його трек з'явиться в шостій частині. Перед цим проєкт номінували на премію Golden Joystick Awards 2025 — він потрапив у категорії «Найкращий трейлер» та «Найбільш очікувана гра».