Актор GTA 5 про перший трейлер GTA 6: «Мене здивувало, наскільки величезні в грі задниці»

5 грудня 2023
NDRoyal

Нед Люк (Ned Luke), який зіграв Майкла де Санту, провів стрім на YouTube, присвячений трейлеру GTA 6. Актор поділився думкою про анонс, а також торкнувся критики головної героїні Люсії.

Як і багато інших фанатів, спершу Люк побачив витік версії трейлера в поганій якості. Артист не очікував витоку, тому спершу подумав, що це фейк. «Трейлер, напевно, ненастоящий, але він настільки хороший, як це може бути фейком? Уявити не можу, що хтось зняв фейк, який виглядав би настільки круто», — розповів він.

Примітно, що Неда здивувала не лише графіка, але й жіночі персонажі. Точніше, їх великі стегна. «Практично кожна задниця в трейлері, якщо не брати до уваги чоловічі, просто величезна! І це здивувало мене, тому що в Майамі не настільки великі задниці».

В процесі актор посперечався з фанатом, який розкритикував гру за наявність жіночого протагоніста. На думку прихильника, це говорить про «слабкість» розробників.

«Круті героїні існують вже давно, це якесь дурне твердження. [...] Фанат у чаті написав: «Я не люблю жіночі головні ролі, це виглядає слабо». Твоє твердження робить тебе слабким. Це не гра виглядає слабкою, а ти. Коли ти бачиш, як настільки крута дівчина надирає всім задниці, у тебе просто немає шансів. Я знаю жінок, які займаються єдиноборствами, які тебе просто знищать. І це не стосується woke-культури, повір мені. Прокидайся, ласкаво просимо в XXI століття, тут багато крутих героїнь», — заявив актор.

Повна запис стріму:

GTA 6 вийде в 2025 році на PlayStation 5 та Xbox Series X/S. Версія для PC, скоріше за все, вийде пізніше.

Рекомендуемые файлы