В мережу злили відео можливого геймплею GTA 6

18 вересня 2022
Arsvoboda

Користувач GTAForums з ніком teapotuberhacker опублікував 90 файлів, які можуть бути пов'язані з GTA 6. Перевірити їхню автентичність поки що неможливо, але це перша інформація подібного роду про майбутню гру Rockstar Games.

Upd.: більшість відео піддалися блокуванню. Нам довелося розмити скріншоти, щоб уникнути проблем з авторським правом. Ти можеш подивитися їх у нашому Telegram-акаунті.

В архіві вагою 3.2 ГБ містяться елементи коду, скріншоти та відео. Судячи з них, гра дійсно носила кодову назву Project Americas. Якщо витік достовірний, то GTA 6 знаходиться на ранньому етапі розробки, а її сюжет розгорнеться у Vice City.

Джейсон Шрайер підтвердив достовірність витоку про GTA 6

Я перебуваю у відпустці по догляду за дитиною менше тижня, а ми вже встигли побачити, як Breath of the Wild 2 отримала назву, Тобі Зіглер накричав на Кратоса, Suikoden повернулася вперше за десять років, а тепер — найбільший витік в історії Rockstar.
— Джейсон Шрайер, журналіст Bloomberg

Журналіст не сумнівається у достовірності скидання файлів GTA 6:

Не те щоб були великі сумніви, але мені підтвердили джерела Rockstar, що цей масштабний витік Grand Theft Auto 6, що стався в ці вихідні, дійсно реальний. Звісно, це ранні та незакінчені кадри. Це один з найбільших витоків в історії відеоігор і кошмар для Rockstar Games.
— Джейсон Шрайер, журналіст Bloomberg

Ютубер GTA Series Videos, який тісно співпрацює з Rockstar, також вважає витік реальним

За останні 20 років я бачив безліч витоків від Rockstar Games, від GTA 3 до RDR2, і кожен з них був вражаючим, захоплюючим і незабутнім. Зараз я дійсно засмучений тим, що вперше у всіх нас забрали ці відчуття. Чорт з ними, серйозно.
— GTA Series Videos, YouTube-канал про Rockstar Games

Віримо?

Рекомендуемые файлы