Глава Take-Two заявив, що фанатам варто чекати продовження GTA і Red Dead Redemption
15 листопада 2021
Arsvoboda
Генеральний директор Take-Two Штраус Зельник дав інтерв'ю для конференції Jefferies Virtual Global Interactive Entertainment Conference. Відповідаючи на запитання про продовження серій GTA, Red Dead Redemption та NBA 2K, він заявив, що в комерційно успішних франшизах нові ігри виходитимуть ще багато років.
«Якщо гра вийде чудовою, то для неї вийде продовження. Я не знаю, чи дивились ви новий фільм про Бонда, але я тільки що його подивився, і це було чудово. Покупці хотіли б, щоб кожна франшиза стала такою, як фільми про Джеймса Бонда. Дуже мало розважальних франшиз, які потрапляють у цю категорію, але вони існують. Думаю, що GTA — це одна з них, Red Dead Redemption — це одна з них і NBA — звичайно, також одна з них.»
Штраус Зельник вважає, що нові частини Red Dead Redemption вийдуть з такою ж ймовірністю, як і нові фільми з Джеймсом Бондом. Однак, глава Take-Two підкреслив, що проекти такого масштабу — це рідкісна подія і не варто перетворювати неспортивні ігри на щорічне явище, щоб не вичерпати всі ідеї і не втратити попит.