GTA 5 виповнилося 10 років - геймери діляться привітаннями та кумедними історіями знайомства з цією грою

17 вересня 2023
leGO_kh

Сьогодні (17 вересня) GTA 5 виповнилося рівно 10 років з моменту релізу. За цей час гра розійшлася тиражем понад 185 млн копій. Завдяки онлайн-режиму проєкт досі користується величезною популярністю серед багатьох геймерів. Крім того, на честь ювілею Rockstar Games дарує внутрішньоігрові подарунки.

Багато гравців сподіваються, що з нагоди цієї події розробники можуть представити хоча б невеликий тизер GTA 6, яка досі не була анонсована офіційно.

Як би там не було, у соціальних мережах люди зараз активно вітають проєкт з десятим днем народження. Ось що вони пишуть:

"Вітаю з 10-річчям гри, яка відмовляється вмирати. Що ще можна сказати про цей проєкт? Чи подобається вам це, чи ні, протягом 10 років GTA 5 все ще залишається однією з найпопулярніших ігор за всю історію. GTA Online, напевно, найуспішніший ігровий онлайн-сервіс, і за ці роки я також витратив там понад 47 днів", — Synth Potato (Ameer).

"GTA 5 вийшла 10 років тому, а я досі вважаю її досить свіжою… це старість", — Димон 🍕ЧИПСИХ.

"З 10-річчям, GTA 5! У цій подорожі я зустрів кілька прекрасних людей, і моя любов до картинки в іграх з'явилася завдяки цій пісочниці", — DarthVader.

"Не можу повірити, що мені було 12 років, коли вийшла GTA 5, а зараз мені вже 22 роки. З 10-річним ювілеєм, хлопці", — Enes163G.

"Коли вперше вийшла GTA 5, я навіть не зміг купити її, не позичивши для цього грошей, тому що я був дуже молодим. Тепер у мене є робота, і я можу за свої гроші купити GTA 6, коли вона вийде. Це божевілля усвідомлювати, скільки часу пройшло", — Ifarthertz.

"Ого, я не можу повірити, що GTA 5 виповнилося 10 років, але досі пам'ятаю, що вперше зробив у ній в день релізу", — This Needs A Username.

"Сьогодні 10 років з моменту виходу GTA 5…. ми старіємо, хлопці", — HKaelum.

"Пам'ятаю, я навчалася в першому класі середньої школи, старший брат мого друга купив і Xbox One, і PS4 разом з GTA 5. У той час у мене була тільки Wii, і я жахливо заздрила. У всякому разі, я грала у зламані версії GTA San Andreas і Vice City", — qiyubi.

"Всім привіт, хочу привітати легендарну гру GTA 5 з десятиліттям. Я завжди хотів пограти в цю гру, часто дивився відео по ній, коли мені було 7 років. Це було найкраще дитинство, дякую за створення цієї легенди!" — Arthur.

"Сьогодні виповнилося 10 років GTA 5. Напередодні ввечері, 10 років тому, я втекла зі школи і встала в чергу перед місцевим ігровим магазином (майже в 4 км) опівночі на честь релізу. Я була восьмою в черзі і завела хороших друзів, яких знаю до сих пір", — Fearnoid.

Пишіть у коментарях свої привітання та все, що вам хочеться сказати про гру. Діліться історіями, творчістю та артами, створеними вами або в нейромережах.

Нагадаємо, деякі геймери сильно розчарувалися тим, що Rockstar Games не приготувала до ювілею нічого більш масштабного, ніж нагороди в GTA Online та знижки на деякі товари.

Рейтинг: 0 (0 голосів)

Рекомендуемые файлы