Відомий GTA-інсайдер поділився думками про ремастер GTA 5 та плани Rockstar Games

29 березня 2021
Arsvoboda

Інсайдер TezFunz2, відомий своїми знахідками в коді GTA та точними прогнозами, дав велике інтерв'ю порталу gtanet. У ньому інформатор розповів про свою улюблену гру Rockstar Games, бажане місце дії GTA 6 та посилену роботу компанії над виходом ремастера GTA 5.

Известный GTA-инсайдер поделился мыслями о  ремастере GTA 5 и планах Rockstar Games

"Що стосується франшизи GTA, мені важко вибрати улюблену гру. Це буде або GTA San Andreas, або GTA 5. В обох іграх є іскра, яка робить їх унікальними. GTA SA була дивовижною і перевершує п'яту частину серії з точки зору розважальної цінності, і всього того, що стосується ігрового процесу. Цього було достатньо, щоб мене зацікавити. З іншого боку, GTA 5 була вражаючою, в ній значно покращена графіка та масштаб карти, рівень деталізації світу вражаючий, але в ній не вистачало веселощів. Обидві гри були дійсно хорошими, але якщо мені потрібно вибрати одну з двох, це буде GTA San Andreas. Окрім франшизи GTA, моя найулюбленіша гра всіх часів - Red Dead Redemption." - розповів інсайдер.

Известный GTA-инсайдер поделился мыслями о  ремастере GTA 5 и планах Rockstar Games

TezFunz2 поділився, що хотів би, щоб у GTA 6 гравці знову відвідали Вайс-Сіті та, можливо, Ліберті-Сіті, а також розповів про своє ставлення до витоків: "Ходять чутки, що в грі може бути кілька відрізків часу, що, якщо це правда, було б дивовижно, оскільки цей хід у оповіданні забезпечив би досвід, схожий на RDR2, поділений на глави. Сподіваюся, що цього року ми зможемо побачити перше оголошення про майбутню гру."

Інсайдер розповів, що здивувався придбанню компанії Ruffian Games, нині Rockstar Dundee. На думку TezFunz2, вони працюють над побічними проектами компанії і цього року ми можемо дізнатися більше про їхню роботу. Інсайдера також зацікавили відомості про технічні покращення в ремастері GTA 5. У останніх оновленнях GTA Online, TezFunz2 виявив подібності елементів коду з RDR 2. Можливо, він буде взятий за основу в майбутніх іграх. Також інсайдер не вважає, що Rockstar закінчила роботу над Cayo Perico: "Я думаю, вони якимось чином модернізують Cayo Perico в ремастері, а ще ми можемо отримати більше музичного контенту. Переиздання GTA 5, здається, знаходиться в центрі уваги розробників, оскільки є ознаки, що в даний час не ведеться робота над великими оновленнями GTA Online."

Рекомендуемые файлы