Чутка: Розробка сюжетного доповнення GTA 5 відновлена

18 листопада 2016
andre500

Совершено несподівано в мережі почав поширюватися новий слух щодо виходу сюжетного доповнення. Про розробку DLC повідомив користувач GTAForums під ніком Yan2295, який розповідає про всі майбутні DLC для GTA Online і передбачив дату анонсу Red Dead Redemption 2. За чутками, сюжетне доповнення на даний момент активно розробляється. Парадоксально, але раніше ця ж людина заперечувала можливість виходу якогось сюжетного доповнення.

Цитата: Yan2295

Привіт усім (і дякую, Кірсті)!

Нещодавно я отримав деяку нову інформацію, яка, мушу зізнатися, дуже дивує, але також дуже цікава. Пам'ятаєте, як я постійно говорив, що SP DLC більше не існує, що його фактично скасували і забули про нього, щоб натомість використати частину з нього та свої зусилля на оновлення GTA Online? Що ж, очевидно, керівництво починає серйозно розглядати можливість його повернення, хоча воно з'явиться лише після виходу RDR2 (і, можливо, не відразу після цього, може пройти деякий час).

Як ми й здогадувалися з кількох речей, які були знайдені про це в файлах деякий час тому, в основному завдяки Fun, вони вже виконали досить багато роботи до того, як «відмовилися» від нього. Мені сказали, що воно на 60-70% готове - мока-передача, технічні анімації та озвучка завершені. В основному, найбільша частина роботи виконана, завершити його не буде так важко.

Підтримка GTA V з DLC після RDR2 також може означати, що вони продовжать підтримувати GTA Online принаймні до виходу цього DLC, на мою думку. Це суперечить інформації, яку я отримав деякий час тому, що вони планували завершити оновлення GTA Online приблизно навесні 2017 року, але зміна їхньої думки не є дуже дивною річчю.

Як завжди, це лише те, що я чув, це не означає, що все абсолютно точно або правильно, і, як я вже сказав, Rockstar люблять змінювати свою думку, але я вважав, що буде цікаво поділитися. Тепер, будь ласка, не робіть відео з назвами «GTA V SINGLE PLAYER DLC CONFIRMED», або я вас вдарю. Дякую.

За словами Yan2295, близькі джерела до Rockstar Games повідомили йому про те, що розробка доповнення була відновлена. Випустити DLC Rockstar планували набагато раніше, але робота над ним призупинялася.

Якщо вірити представленим фактам, доповнення готове на 60-70 відсотків і основна частина роботи в ньому вже зроблена: написаний сюжет, готова озвучка та анімації. За словами Yan2295, доповнення повинно вийти навесні 2017 року.

Але не поспішайте відкривати шампанське. Ці факти абсолютно сухі і нічим не підтверджені, а Rockstar все ще мовчать. А що ви думаєте з цього приводу? Пишіть у коментарях!

Слух: Разработка сюжетного дополнения GTA 5 возобновлена

Рекомендуемые файлы