GTA 4 виповнилося рівно 17 років

GTA 4 виповнилося рівно 17 років з моменту первинного релізу, який відбувся 29 квітня 2008 року на PS3 та Xbox 360. На PC гру випустили трохи пізніше, а саме в грудні того ж року.
За традицією багато геймерів вітають гру з днем народження.
"Сьогодні виповнюється 17 років з дня виходу GTA 4. 17 довгих років. Забавний факт: оскільки на момент виходу дія GTA 4 відбувалася в "сучасному часі", зараз вона знаходиться в ще більш далекому минулому, ніж GTA: San Andreas була відносно свого часу виходу в 2004 році (дія відбувалася в 1992-му, різниця — 12 років). Ми старіємо", — TheNathanNS.
"17 років тому я стояв у черзі за своєю копією GTA 4! Гра йшла в комплекті з сейф-боксом, який я, до речі, досі використовую. Якимось чином Rockstar Games знову це зробила — створила одну з найвеличніших ігор усіх часів, яка витримала випробування часом. З днем народження, НАЙКРАЩА!" — ZenkaiGoose.
"Гра була пронизана атмосферою, чого не вистачає багатьом відкритим світам, які з'явилися після неї. До речі, не можу повірити, що 2008 рік був 17 років тому", — protopop.
На честь дня народження гри колишній співробітник Rockstar Оббе Вермей (Obbe Vermeij), який брав участь у створенні проєкту, згадав про те, як проходила розробка. Він повідомив, що компанія тоді націлювалася на справжній "некстген", а місії проектувалися в першу чергу для історії, тоді як раніше історія підганялася під місії.
Крім того, розробник згадав, що спочатку планувалося випустити GTA 4 16 жовтня 2007 року до різдвяного сезону, але влітку 2007 року компанія прийняла рішення про перенесення. Оббе Вермей припускає, що у випадку з GTA 6 рішення про перенесення дати виходу, якщо воно буде, відбудеться аналогічно. При цьому він говорить, що це лише його думка, і у нього немає якої-небудь інсайдерської інформації.
Рекомендовані файли

HD Universe GTA Vehicles [Update XIII]

PS2 to Mobile + Fixes

Updated Classic Uncover - Vice City (Build 23)

Реалістичні пішоходи - Real Peds Overhaul

Grand Theft Auto: Sindacco Chronicles - PSP Видання

Zombie Andreas Complete Final (Build 75)

Hot Coffee Mobile (Improved Mobile main.scm)

Vice City: Nextgen Edition Patch v1.2

TXD Tool версія 1.4.9.3 (тільки Android)

Vice Extended 3.0

AML - APK з ModLoader та CLEO

Script Hook V v1.0.3442.0

Графічний мод NaturalVision Evolved

Busy Pedestrians: Peds Events Project