Перша інформація і дата виходу доповнення для GTA 4

20 листопада 2008
Evgenii Sokolov

Западний ресурс USA Today опублікував на своїх сторінках першу інформацію про завантажуване доповнення для GTA 4, яке, нагадаю, буде ексклюзивно для консолі Xbox 360.

Стаття в USA Today говорить нам про те, що доповнення буде називатися \"Lost and Damned\" і розповість історію іншого персонажа на ім'я Джонні Клебітс (Johnny Klebitz). Він - член байкерської команди під назвою Lost.

Уважні геймери вже могли помітити, що ці байкери вже з'являлися в основній сюжетній лінії GTA 4.

Ден Хаузер (Dan Houser) сказав про нове доповнення наступне: \"Джонні дуже відрізняється від Ніко, у нього зовсім інше минуле. Я не можу сильно вдаватися в подробиці сюжету, тому що ми намагаємося не говорити про них до виходу доповнення. Але я можу сказати, що цей сюжет покаже Liberty City з абсолютно іншого боку\".

Крім того, стало відомо, що в Xbox Live Marketplace доповнення з'явиться 17 лютого наступного року. Про ціну поки що нічого не говорили.

Додано: Rockstar Games опублікували офіційний прес-реліз, в якому йдеться, що крім нових місій, доповнення додасть у гру нову зброю, нові автомобілі та нові багатокористувацькі режими.

Додано: В галерею додані перші скріншоти доповнення The Lost and Damned.

Рекомендуемые файлы