Проблеми зі звуком GTA 4 на PC

2 липня 2008
Evgenii Sokolov

Rockstar продовжує тримати свій язик за зубами, але чуток про те, що GTA 4 вийде на PC, було вже досить багато. Проте отримати новини від служби підтримки покупців? Це просто смішно...

А вся історія починається з того, що хлопці просто вирішили посміятися над службою технічної підтримки компанії і вдавали, що у них проблеми з PC версією GTA 4. У службу підтримки вони написали наступне:

\"Я тут нещодавно скачав вашу безкоштовну версію Grand Theft Auto IV для PC. Вид від першої особи під час водіння просто вражаючий, а персонаж Ніко Белліч змушує мене відчувати, ніби я живу його життям. До такої міри, що я знайшов дещо, на що можна поскаржитися, це об'ємний звук. Іноді виходить з ладу задній лівий динамік, особливо коли говорить персонаж Джейкоб. Також коли я дзвоню в 911, то чую автоматичну відповідь, але динамік знову вимикається, коли я обираю якусь опцію порятунку\".

Це все звучало досить переконливо. Добрі товариші з служби підтримки не поспішали відправляти хлопців і після кількох незрозумілих відповідей, хлопці отримали лист наступного змісту:

\"PC версія GTA IV ще не була анонсована для релізу і все ще знаходиться в розробці, тому ми про неї нічого не знаємо\".

Але і на цьому веселощі не закінчилися. Хлопці почали тиснути на технічну підтримку з новою силою, і їм було сказано наступне:

\"Ми не знаємо коли вийде PC версія гри, тому що ми всього лише технічна підтримка і не маємо такої інформації. Я можу припустити, що вам варто слідкувати за сайтом www.rockstargames.com\".

Докладніше про те, як розігрували Rockstar можна прочитати в цьому блозі.

Рекомендуемые файлы