GTA 6
GTA 5
Red Dead Redemption
Red Dead Redemption 2
GTA San Andreas
GTA San Andreas: DE
Red Dead Online
Manhunt 2
Manhunt
Bully
GTA Online
GTA 4
GTA Vice City
GTA Vice City: DE
GTA 3
GTA 3: DE
GTA CTW
GTA VC Stories
GTA LC Stories
GTA 2
GTA 1
Для модмейкерів
Інше
Собака-компаньйон
Ковбой не може бути справжнім ковбоєм без коня. Але якщо вам завжди хотілося грати в Red Dead Redemption 2 з особистим собакою, цей мод створений для вас.
Як використати:
- Знайдіть собаку, що сподобалася, і погладьте її.
- Під час погладжування ви помітите нову кнопку «Приручити». Натисніть на неї і собака приєднається до вас.
Як мод працює:
- Собака буде слідувати за вами, їй можна наказати сісти та чекати. Якщо ви увійдете в приміщення, собака чекатиме на вас зовні.
- Свистом можна кликати собаку до себе. Зверніть увагу, що існує певний радіус дії свисту, і якщо собака знаходиться надто далеко, він не буде реагувати на ваші заклики.
- Якщо собака загубилася, ви можете повернути її, взаємодіючи з головним конем та активуючи потрібну підказку.
- Собака може допомагати вам у рукопашних сутичках та атакувати супротивників.
- Собака допомагатиме вам в полюванні різними способами: після того, як ви вистежите тварину, собака побіжить у його бік і почне гавкати, допомагаючи вам знайти її (якщо їй не було наказано залишитися).
- При вистеженні тварин собака буде використовувати свої органи почуттів і допоможе швидко знайти його.
- Собака збуджуватиметься від хижаків, що знаходяться поблизу, і нападатиме на них, якщо вони виявляться надто близько.
- Мод додає нову спеціальну шкалу для здоров'я собаки. Чим нижчий рівень шкали, тим повільніше відновлюється здоров'я собаки.
- Щоб повністю відновити шкалу та здоров'я собаки, її необхідно годувати здобиччю.
- Мод містить повне керівництво та підказки.
- Ви можете дати своєму собаці ім'я та змінити його у будь-який момент у грі.
- Ви можете відмовитися від собаки будь-якої миті.
- Деякі функції можна вимкнути через файл налаштувань RDR2/DogCompanion/DogCompanion.ini.
Lenny's Mod Loader RDR та ScriptHook by Alexander Blade .
Встановлення:
Закинути DogCompanion.asi та папку DogCompanion у кореневу папку гри, де exe'шник.
Автор мода - Shtivi.
Автор перекладу російською мовою - S1nonim.
Категорія:
Автор файлу:
Shtivi, S1nonim
E-mail / сайт:
Невідомо
Розмір файлу:
196.21 Кб
Файл замінює:
Дата додавання:
Завантажень:
0
0 всего
0 уникальных
Завантажити файл
Скачать в Telegram
быстро и просто
быстро и просто
-
sobaka-kompanon_1732720691_62379.rarЗавантажити (0.19 MB)Английский языкПароль на архив: libertycity
-
sobaka-kompanon_1732720692_944304.rarЗавантажити (0.19 MB)Русский языкПароль на архив: libertycity
Рекомендуемые файлы
Коментарі 0