Збереження після прологу
Автор:
AccidentalG
ДокладнішеЗавантажив:
Розмір:
1.84 Мб
Завантажено:
Завантажень:
488
Всього завантажень: 488
Унікальних завантажень: 437
-
sokhranenie-posle-prologa_1732530618_397004.rarЗавантажити (1.84 MB)Пароль на архів: libertycity
Збереження після пролога для Red Dead Redemption 2 дозволяє почати гру з моменту, коли пролог вже завершено. Це збереження ідеально підходить для тих, хто хоче одразу зануритися в основний сюжет, минаючи початкові місії та вступні сцени.
Нехай установки:
- C:/Users/
/Documents/Rockstar Games/Red Dead Redemption 2/Profiles.
Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал
(RU)Показати переклад
(UK)
Сохранение после пролога
Сохранение после пролога для Red Dead Redemption 2 позволяет начать игру с момента, когда пролог уже завершен. Это сохранение идеально подходит для тех, кто хочет сразу погрузиться в основное повествование, минуя начальные миссии и вступительные сцены.
Пусть установки:
- C:/Users/<name>/Documents/Rockstar Games/Red Dead Redemption 2/Profiles.
Рекомендуемые файлы
17 січня 2024
Red Dead Redemption 2

Chaos Callout
FIRTS: Мені шкода моєї англійської Я створив нові плагіни для вилучення, це буде зосереджено на зйомці з багатьма ситуаціями, але тепер я просто зробив з двома ситуаціями там Зйомка банди і Атака тероризму . , що просто перший випус...
71
10 kB
27 листопада 2024
Red Dead Redemption 2

GunFX - посилені ефекти пострілів зі зброї
Мод для Red Dead Redemption 2 посилює ефект диму зі стовбура та світлових спалахів при пострілі, а також робить сліди від куль більш реалістичними та довговічними. Дим із дула триватиме довше (залежно кількості пострілів). Спалах та дим при пос...

56
14 kB
27 листопада 2024
Red Dead Redemption 2

Собака-компаньйон
Ковбой не може бути справжнім ковбоєм без коня. Але якщо вам завжди хотілося грати в Red Dead Redemption 2 з особистим собакою, цей мод створений для вас. Як використовувати: Знайдіть собаку, що сподобалася, і погладьте її. Під час погладжув...

135
196 kB
Коментарі 0