Хаос Виноска
Перше: вибачте за мою англійську
Я створив нові плагіни для виноски, які будуть зосереджені на стрільбі в багатьох ситуаціях, але тепер я покінчив із двома ситуаціямиГрупова стрілянинаіТерористична атака.
Це лише перший випуск, і я все ще новачок у модифікації, тому, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками чи чимось іншим, надішліть мені відгук про це, або якщо у вас є якісь ідеї, просто поговоріть зі мною. !!!!
Отже, як вони працюватимуть? Якщо ви приймаєтеГрупова стрілянина,вони розділяться на 2 групи та відкриють вогонь по своїх ворогах (я змусив їх ненавидіти один одного також разом із вами та поліцейським зі штучним інтелектом), їхньою простою зброєю, як-от: пістолетом, .....Так що з тимТерористична атака? Вони не поділені на 2 групи, тепер вони в одній групі, нападають на кого завгодно, включаючи поліцію, мисливця за головами,... на їхньому зображенні вони більші та сильніші з важкою зброєю.
Як встановити :
Створіть папку плагінів у папці rdrfr зі своєї папки games, потім скопіюйте весь файл із папки NoobCallout після того, як ви додасте цей файл до папки плагінів, яку ви щойно створили, і ми готові)
Тому я сподіваюся, що вам сподобається, і ви надішлете мені відгук!!!!Ще раз вибачте за мою англійську!
быстро и просто
-
chaos-callout_1705293849_828097.rarЗавантажити (0.01 MB)1.0 First ReleaseПароль на архив: libertycity