Нагору
  • Моди та файли
    • Усі файли
    • Ексклюзиви
    • Авторські файли
    • Найкращі файли тижня
    • Завантажити файл
  • Новини
  • Чити
  • Статті
  • Гіди
  • Грай у GTA 5 онлайн на ARIZONA
  • UK
Нові коментарі
GTA 6 GTA 5 GTA San Andreas GTA 4 GTA Vice City GTA 3 Red Dead Redemption 2 Red Dead Redemption Інші ігри Розробка модів Інше
  • Моди та файли
  • Red Dead Redemption 2
  • Моди
  • Скрипти
  • Chaos Callout

Chaos Callout

• Chaos Callout / Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2 / Моди / Скрипти
Автор:
thdat
Докладніше
Завантажив:
Thanh Dat Підписатися Ви підписані
Розмір:
10.13 Кб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
rdrfrcalloutexample.dll
Докладніше
Завантажено:
17 січня 2024
Завантажень:
75
Всього завантажень: 75
Унікальних завантажень: 66
10 / 10
3 людини оцінили файл
HAZARD222
Rumana pepe
Nimrod
Ще ніхто не оцінив файл
Завантажити Завантажити в Telegram Завантажити в Discord
До вподобань У вибраному
  • 15 січня 2024
    1.0 First Release
    chaos-callout_1705293849_828097.rar
    Перевірка на віруси від Virustotal: файл безпечний (переглянути звіт)
    Завантажити (0.01 MB)

Firts : im sorry about my English

Я створив новий плагін для викликів, який буде зосереджений на стрільбі в різних ситуаціях, але зараз я закінчив лише 2 ситуації: Gang Shooting та Terrorism Attack .

Це лише перший реліз, і я все ще новачок у моддінгу, тому, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками або чимось іншим, будь ласка, надайте мені відгук про це, або якщо у вас є якісь ідеї, просто поговоріть зі мною . !!!!

Тож як вони працюватимуть? Якщо ви приймете Gang Shooting , вони розділяться на 2 групи і відкриють вогонь по своїх ворогах (я зробив так, щоб вони ненавиділи один одного, а також вас і AI COP), вони озброєні простою зброєю, як-от: пістолет,.....А як щодо Terrorism Attack? Вони не розділені на 2 групи, тепер вони в одній групі, нападають на всіх, включно з поліцією, мисливцями за головами,... у їхній видимості, звичайно, вони більші та сильніші з важкою зброєю.

Як встановити:

Створіть папку plugins у папці rdrfr з папки ваших ігор, потім скопіюйте всі файли з папки NoobCallout після того, як ви витягнете цей файл у папку plugins, яку ви щойно створили, і все готово)

Тож я сподіваюся, вам сподобається і дасте мені відгук!!!!Ще раз вибачте за мою англійську!

Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал (EN)Показати переклад (UK)
Chaos Callout

Firts : im sorry about my English

I created a new plugins for a callout , this would focus about shooting with many situations, but now i'm just have done with 2 situations there are Gang Shooting and Terrorism Attack .

That just a first release and i'm still a newbie for modding , so if you encounter any bugs or something else, please give me feedback about it or if you have any ideas just spoke to me . !!!!

So how theyre gonna work? If you accept Gang Shooting , theyre will split into 2 groups and open fire on their enemies ( I made them hate each other also with you and AI COP ) , their equipped simple weapon like : Pistol ,.....So what about Terrorism Attack? Theyre not divided into 2 groups , now theyre in the same group , attack anyone including police, bounty hunter ,... in their visuals , ofc theyre bigger and stronger with heavy weapon.

How to install :

Create a plugins folder in a rdrfr folder from your folder games , then copy all the file from NoobCallout folder after you extra that file to the plugins folder you just create and we done )

So i hope you gonna enjoy and give me some feedback!!!!Sorry again about my English !

Дозволи та правила розповсюдження
Автор відповів на наступні питання під час публікації. Завантажуючи файл, ви зобов'язуєтеся дотримуватися цих правил.
Чи дозволено перезавантажувати файл на інші сайти / платформи / сервіси?
Дозволено тільки з зазначенням автора
Чи дозволено створювати платні моди, використовуючи розробки, компоненти або ассети, представлені в цьому файлі?
Ніколи за жодних умов
Чи дозволено доопрацьовувати або оновлювати файл і завантажувати його оновлені версії окремо?
Чи дозволено конвертувати файл для використання в інших іграх?
Чи дозволено використовувати розробки, компоненти або асети, представлені в цьому файлі, для створення своїх файлів?
Тільки після отримання дозволу автора
Використовуються чи в цьому файлі розробки інших людей, на які у автора є дозволи, але які не можна розповсюджувати без згоди їх авторів?
Ні
Коментарі 0
© 2008- LibertyCity
Створювач і розробник: Evgenii Sokolov
Копіювання матеріалів без дозволу адміністрації або відповідних власників суворо заборонено.
Напишіть нам
Мобільна версія Версія для комп'ютерів
Моди та файли Новини та статті Чити та гайди Користувачі
Натисніть сюди для розширеного пошуку файлів