Franklin Wardrobe - Overhaul
Автор:
furqan7
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
10.28 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
uppr_diff_004_a_uni.ytd, uppr_diff_004_b_uni.ytd, uppr_diff_004_c_uni.ytd, uppr_diff_004_d_uni.ytd, uppr_diff_004_e_uni.ytd, uppr_diff_004_f_uni.ytd, uppr_diff_004_g_uni.ytd, uppr_diff_004_h_uni.ytd, uppr_diff_004_i_uni.ytd, uppr_diff_004_j_uni.ytd, uppr_diff_004_k_uni.ytd, uppr_diff_004_l_uni.ytd, uppr_diff_004_m_uni.ytd, uppr_diff_004_n_uni.ytd, uppr_diff_004_o_uni.ytd, uppr_diff_004_p_uni.ytd
Завантажено:
Завантажень:
181
Всього завантажень: 181
Унікальних завантажень: 48
-
depositfiles.comЗавантажити
Новое пополнение футболок в гардероб Франклина. Все текстуры наложены правильно, высокого качества.
Рекомендовані файли
20 серпня 2024
GTA 5

FerrShade: GTA 5 Graphics Overhaul Mod
FerrShade: GTA V Graphics Overhaul Mod 1.2 Покращте графіку у своїй грі за допомогою FerShade — персонального моду Reshade, який перенесе яскраві візуальні ефекти GTA 6 нового покоління прямо в Лос-Сантос! Попрощайтеся з похмурою і сірою колірною п...

177
12 kB
30 жовтня 2024
GTA 5

Franklin's Island Mansion v1.0
Franklin's Island Mansion [Menyoo] 1.0 для GTA 5. Привіт, хлопці, я побудував свій перший особняк. Сподіваюся, вам сподобається чудовий вид на горизонт. Щодо телепортів, то ви можете легко переміщатися на транспортних засобах. Сподіваюся, скоро з'я...

288
4 MB
14 листопада 2024
GTA 5

Donk Camo Chevrolet Impala (Franklin's Buffalo Replace)
Це проста зміна текстури гарної donk Impala. Я зробив це для моєї особистої гри, замінивши Franklin's Buffalo, але ви можете замінити будь-який автомобіль. Оригінальна модель створена: tigbel Заміна: Buffalo2 Особливості: Інтер'єр з екранами ...

93
28 MB
15 грудня 2023
GTA 5

Nike Air Max 90 для MP Male & Franklin
Nike Air Max 90 в GTA 5 - це класика, яка ніколи не виходить з моди. Ці культові кросівки, які зарекомендували себе як символ комфорту та стилю, тепер доступні у віртуальному світі. З їх характерною конструкцією повітряної подушки та різноманітним...

192
64 MB
4 квітня 2024
GTA 5

Сорочки з попелу SGH Sirop Me Meal/Franklin
Мод жахливі сорочки з сиропом Cogh для GTA 5 -це колекція T -сорочок, яка додає в грі іронію та самооронію. Ці Т -сорочки, прикрашені зображеннями та гаслами, пов’язаними з темою суперечливих сиропів з лікарського кашлю, призначені для тих, хто ціну...

78
81 MB
5 листопада 2024
GTA 5

Sp5der Set For Franklin
Текстури від: Я Модель худі: @2K Modding https://sl.gta5-mods.com/player/sp5der-pullover-hoodie конвертовано для Франкліна: @Y9XQ МОДЕЛЬ ДЛЯ ШТАНІВ Є В НАШОМУ ДИСКОРДІ В НИЖНІЙ ЧАСТИНІ ОПИСУ!!! Фотографії від: Я Оригінальна модель худі MP Male : ...

160
12 MB
28 лютого 2025
GTA 5

Sandy Shores Vegetation Overhaul
Цей мод покращує Сенді-Шорс, роблячи його більш живим, додаючи більше рослинності, включаючи пальми, кактуси, кущі та різні інші рослини.n Створений на основі V Remaster , цей мод не змінює та не втручається в оригінал, а натомість покращує ландшаф...

72
27 kB
7 грудня 2023
GTA 5

Одяг Франкліна, набір у стилі GTA 6
Пакет одягу GTA VI для Franklin 1.0 Ця модифікація додасть одяг з логотисом GTA 6. Особливості: Текстури якості; підходить для атмосфери гри. Приємна гра. ...

19
4 MB
8 січня 2025
GTA 5

Набір світшотів BAPE для Франкліна та чоловіка MP
Зануртеся у світ вуличного одягу з модом "BAPE Sweater pack for Franklin & MP Male" для GTA 5. Цей мод додає до гри стильні та яскраві світшоти від відомого бренду BAPE, дозволяючи вашому персонажу виділятися на вулицях Лос-Сантоса з унікальним...

75
46 MB
Коментарі 0