Vibrant Realism Shader FX 2.4
Автор:
LixeiroCharmoso
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
2.21 Мб
Завантажено:
Завантажень:
686
Всього завантажень: 686
Унікальних завантажень: 68
Ще ніхто не оцінив файл
-
-
dfiles.euЗавантажити
Рекомендовані файли
22 травня 2024
GTA 5

Реалістичний пресет
Realism shader preset Це пресет ENB та Rehsade для NVE, який покращить графіку в грі. Цей пресет підійде для красивих фотографій та відео. Виглядає відмінно також під час рольових ігор FiveM & SP. Може бути використаний тільки з NVE. Приємної ...
23 листопада 2024
GTA 5

Realism Reshade Preset Final
Realism Reshade Preset Final для GTA 5. Привіт, перш за все, я хотів би подякувати всім, хто спробує мій перший пресет Reshade, який я створив Він не підвищить ваш fps, це може зайняти деякий час, оскільки це напівважкий пресет, створений для реа...

473
3 kB
13 серпня 2024
GTA 5

NVTR - New Vision Timecycle Remake 2.4
NVTR — New Vision Timecycle Remake 2.4 NVTR — мод, що змінює погоду. Модифікація була створена, щоб додати різноманітності у візуальну складову гри. День більше не такий нудний; Тіні тепер не такі темні та страхітливі, як в оригіналі; Кілька...
19 листопада 2024
GTA 5

Reshade RTGI and ENB preset for NVE - hardex GTA VI Realism 1.0
Всім привіт, ось новий пресет для GTA 5, сподіваюся, він вам сподобається! Звичайно, це не зовсім реалістичний пресет, але є пресети і гірше enb + reshade для GTA 5. Пресет reshade — трохи змінює колірну гаму в грі. Заздалегідь встановлені enb зі ст...

379
8 MB
3 травня 2024
GTA 5

Truth пресет для NVE
Truth Presets For NVE | FiveM & SP | Realism Якісна модифікація, яка додасть реалістичний пресет для NVE. Працює в FiveM та одиночній грі. Приємної гри.

542
7 kB
7 січня 2025
GTA 5

Графіка в стилі Арту v2.0
Це цілком новий графічний мод, що додає мальовану графіку в GTA V. Виглядає так, ніби граєте в GTA V в іншому ігровому світі. Це НЕ реалістична графіка, а графіка в стилі GTA art (екрани завантаження або шпалери з GTA) Візуалізація з сел-шейдингом,...

105
91 MB
18 січня 2025
GTA 5

Коміксний решейд - GTA V
ComicToon Reshade надасть вашій грі вигляд коміксу або мультяшного стилю. Це просто візуальний фільтр, тому жодних змін у файлах гри не буде. Якщо вам подобаються комікси, мультфільми або аніме, або якщо ви просто хочете грати в гру в іншому стилі, ...

42
194 kB
11 лютого 2025
GTA 5

L.A RTX ReShade Preset for QuantV
L.A RTX ReShade Preset for QuantV Final Гей, перш за все, я хотів би подякувати всім, хто спробує мій 4-й пресет Reshade, який я зробив безкоштовно. Це не підвищить ваш fps, але може знадобитися деякий час, оскільки це напівважкий пресет, створени...

209
8 kB
Коментарі 0