FPS Booster 0.9
Автор:
MRxSNIPES2
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
256.69 Кб
Завантажено:
Завантажень:
729
Всього завантажень: 729
Унікальних завантажень: 64
Ще ніхто не оцінив файл
-
-
dfiles.euЗавантажити
Этот скрипт предназначен для использования на слабых компьютерах. На данный момент, эта версия поддерживает только Steam версию Grand Theft Auto V. Мод не будет работать с розничной или Non-Steam версией. Все файлы должны быть в той же папке.
Мод повысил производительность на 10 FPS. На данной ниже конфигурации удалось добиться роста с 8-11FPS до 15-24FPS.
Проверено на:
Nvidia Geforce 8600GT /W 512MB Vram
3GB ram
AMD Athlon(tm) 7550 Dual-Core Processor @ 2.50Ghz
Рекомендовані файли
21 листопада 2023
GTA 5

Subaru Impreza VRX 2008
Subaru Impreza WRX STI 2008 [додаток | П’ятниця | Звук] 0.9 Особливості: Модель хорошої якості; високо -якості текстури; руки на кермі; новий звук двигуна; Нова фізика управління. помилки: Немає грязьової карти; Немає деяких...

401
87 MB
9 лютого 2024
GTA 5

Збільшити кадрів в кадрів на відеокарт RTX (генерація кадрів DLSS)
MOD додає технологію генерації кадрів DLSS, що значно збільшує FPS в грі. Вимоги: будь -яка версія гри (у моєму випадку піратська версія 1180.1); Відеокарта RTX 2050 і вище. Встановлення: , щоб кинути вміст архіву в кореневу папку гри; ...
3 серпня 2024
GTA 5

Евакуаторна служба Юсуфа Аміра v1.1
Yusuf Amir's Tow Service 1.1 Евакуаторна служба Юсуфа Аміра — це нова буксирувальна служба, натхненна Chop Shop, вона не повинна бути повною копією нового оновлення, це скоріше користувацький мод, що використовує активи з оновлення, з модом ви зможе...
20 серпня 2024
GTA 5

FerrShade: GTA 5 Graphics Overhaul Mod
FerrShade: GTA V Graphics Overhaul Mod 1.2 Покращте графіку у своїй грі за допомогою FerShade — персонального моду Reshade, який перенесе яскраві візуальні ефекти GTA 6 нового покоління прямо в Лос-Сантос! Попрощайтеся з похмурою і сірою колірною п...

180
12 kB
22 серпня 2024
GTA 5

ENB by SSKILLA
Привіт, це мої перші налаштування ENB для GTA 5. Коментуйте та оцінюйте справедливо :) Ви отримаєте покращення, коли встановите мій ENB: Реалістичні кольори; Реалістичні відблиски дощу; Нова постобробка; Реалістичне сяйво; Реалістична в...

235
6 MB
16 жовтня 2024
GTA 5

Rubber DUCK Boat
RubberDUCK! Boat 0.9 BETA Ця модифікація додасть жовту качку замість водного транспорту. Особливості: Гарна модель; Непогані текстури. Приємної гри. ...

139
3 MB
16 жовтня 2024
GTA 5

Акула
Shark Jet-ski 0.9 BETA Тепер ви зможете поплавати на акулі. Особливості: Гарна модель; Непогані текстури. Приємної гри.

99
5 MB
23 листопада 2024
GTA 5

Realism Reshade Preset Final
Realism Reshade Preset Final для GTA 5. Привіт, перш за все, я хотів би подякувати всім, хто спробує мій перший пресет Reshade, який я створив Він не підвищить ваш fps, це може зайняти деякий час, оскільки це напівважкий пресет, створений для реа...

463
3 kB
30 листопада 2024
GTA 5

Snowy Mountains
Привіт всім! Це Emma_Pomme! Я конвертувала модель до GTA 5 і розмістила її над існуючою картою. Цей мод дозволяє досліджувати приголомшливі засніжені гори та робити захоплюючі скріншоти. Я знаю, що пройшло багато часу з мого останнього оновлення...
68
44 MB
30 грудня 2024
GTA 5

Білі світлодіодні ліхтарі 4.0 з технологією LDSRL
White LED Streetlights (WLS) — це потужний графічний мод, який покращує вуличне освітлення в грі, використовуючи передові технології динамічного точкового освітлення (DSRL) та об'ємного освітлення з високим динамічним діапазоном (HDVRL). Основні м...

296
287 MB
5 січня 2025
GTA 5

Сяючі пальми v2.0
Пальми, які перетворюються на сяючі. Щоб зробити цей мод, довелося взяти дюжину реальних фотографій як референси, також він відображає капітальний ремонт пальм. Особливості: Високоякісне освітлення; Високоякісне об'ємне світло; RGB підсв...

131
104 MB
1 лютого 2025
GTA 5

Оновлений вигляд Лос-Сантоса
Цей мод надасть Лос-Сантосу новий футуристичний вигляд . У місті з'являться нові будівлі та вражаючі хмарочоси , створюючи сучасну атмосферу мегаполісу майбутнього . Особливості: Покращено ефект освітлення – місто тепер виглядає більш реал...

84
30 kB
11 лютого 2025
GTA 5

L.A RTX ReShade Preset for QuantV
L.A RTX ReShade Preset for QuantV Final Гей, перш за все, я хотів би подякувати всім, хто спробує мій 4-й пресет Reshade, який я зробив безкоштовно. Це не підвищить ваш fps, але може знадобитися деякий час, оскільки це напівважкий пресет, створени...

205
8 kB
5 березня 2025
GTA 5

2015 Dodge Viper Targa v0.9
2015 Dodge Viper Targa [Addon / FiveM] 0.9 для GTA 5. Особливості: Правильне положення водія Відсутність робочих циферблатів Штатні дзеркала Працюють всі фари Реальна анімація обох дверей, багажника і капота Скло, що розбивається Шин...

115
42 MB
5 березня 2025
GTA 5

2015 Dodge Viper GTS v0.9
2015 Dodge Viper GTS [Addon / FiveM] 0.9 Особливості: Правильне положення водія Відсутність робочих циферблатів Штатні дзеркала Працюють усі фари Реальна анімація обох дверей, багажника і капота Скло, що розбивається Шини, що лопають...

155
42 MB
Коментарі 10