Трейнер (+9)
Автор:
XPGObyto & TeamXPG & XPGROCKY & Coder 123 & GOLDZ & XPGSENSI420 & Alexkyori.
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
584.68 Кб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
ДОБАВЛЯЕТ
Завантажено:
Завантажень:
520
Всього завантажень: 520
Унікальних завантажень: 96
-
dfiles.ruЗавантажити
Вот нашел на просторах интернета трейнер для GTA 5 на XBOX360 (XBOX360Freeboot/JTAG)
Как запустить:
1. Скачать.
2. Разархивировать.
3. Залить \"Trainer.xex\" и \"Trainer_Loader.xex\" на винчестер иксбокса (с флэшки не запускает, проверял).
4. Запустить \"Trainer_Loader.xex\" (я это делаю через file browser, запустить его можно, войдя, в фристайл и нажав центральную кнопку на джойстике).
5. Запустить игру и нажать \"Start\" + \"Back\".
P.S. У кого при нажатии на \"Start\" + \"Back\" делает скриншот - в настройках скина поставить \"Default skin\", зайти в настройки, выбрать пункт \"Plugins\" и снять галочку
Рекомендовані файли
24 квітня 2024
GTA 5

Русифікатор для трейнера Menyoo v1.0.1 - 2.0
Переклад робив вручну. Десь перекладав перекладачем. Якщо щось було перекладено неправильно або незрозуміло — пишіть! Буду радий коментарям. Виправлення не змусять себе довго чекати. Установка: Закинути файл Russian.json по шляху: Steam в...
10 липня 2024
GTA 5

Русифікатор для трейнера Menyoo v1.1 для v1.0 - v2.1.0
Оновив русифікацію трейнера Menyoo. Виправлено дрібні недоліки по мові та оновлено деякі слова, яких не було в json. Встановлення: Steam версія: X:SteamsteamappscommonGrand Theft Auto VmenyooStuffLanguage EGS версія: X:GTAVmenyooStuffLanguage RGL...
23 вересня 2024
GTA 5

Трейнер (+19) [1.0 - 1.69]
Функції та команди: Alt+Num 1 : нескінченне здоров'я; Alt+Num 2 : нескінченна міцність транспорту; Alt+Num 3 : у електрошокера швидка перезарядка; Alt+Num 4 : необмежені боєприпаси та гранати; Alt+Num 5 : немає перезарядки; Alt+Nu...

695
602 kB
2 листопада 2024
GTA 5

Трейнер (+17) від 25.06.2024 [WeMod]
Дата створення/оновлення трейнера: 25.06.2024. Мова трейнера: англійська. Кількість функцій: 17. Функції та команди: God Mode — режим бога; Unlimited Health — необмежене здоров'я; Unlimited Stamina — необмежена витривалість; Unlimited Brea...

395
73 kB
Коментарі 5