Салон Харлі Девідсон
-
Завантажити (26.31 MB)26 жовтня 2025salon-kharli-djevidson_1761487793_981518.rar
Harley Davidson Showroom [MapBuilder] 1.0
HARLEY DAVIDSON SHOWROOM [Спадкова версія]
Всім привіт! Радий представити вам свій новий мод, який додає в гру новий автосалон, повністю присвячений дивовижному світу Harley-Davidson.
Вас чекають дві окремі зони, де можна насолодитися цими чудовими мотоциклами та атмосферою, яку я повністю придумав сам, створюючи різні файли та їх розташування на карті.
Я б хотів зробити ще більше, щоб покращити цей мод, але мені потрібно набратися більше знань і досвіду, тому поки що вважаю, що цього достатньо для публікації.
В архіві для скачування ви знайдете DLC автосалону, який знаходиться всередині OIV-файлу (встановлення відбувається автоматично), а також файли для menyooStuff/Spooner, які розміщують транспорт і пішоходів. Щоб з'явилася техніка, яку ви бачите на скріншотах або у відео, потрібно окремо завантажити її за посиланнями, які я додав у .txd-файл — я намагався максимально спростити процес, щоб вам залишилося мінімум роботи.
Цей проект тільки починає своє розвиток і буде отримувати оновлення в майбутньому за необхідності!
Harley Davidson Showroom [MapBuilder] 1.0
HARLEY DAVIDSON SHOWROOM [Legacy Version]
Всем привет! Рад представить вам свой новый мод, который добавляет в игру новый автосалон, полностью посвящённый удивительному миру Harley-Davidson.
Вас ждут две отдельные зоны, где можно полюбоваться этими великолепными мотоциклами и насладиться атмосферой, которую я полностью придумал сам, создавая различные файлы и их расположение на карте.
Я бы хотел сделать ещё больше, чтобы улучшить этот мод, но мне нужно набраться больше знаний и опыта, поэтому пока что считаю, что этого достаточно для публикации.
В архиве для скачивания вы найдёте DLC автосалона, который находится внутри OIV-файла (установка происходит автоматически), а также файлы для menyooStuff/Spooner, которые размещают транспорт и пешеходов. Для появления техники, которую вы видите на скриншотах или в видео, нужно отдельно скачать её по ссылкам, которые я добавил в .txd-файл — я постарался максимально упростить процесс, чтобы вам осталось минимум работы.
Этот проект только начинает своё развитие и будет получать обновления в будущем по мере необходимости!