Нагору
  • UK
Увійти на сайт
  • Моди та файли
    • Усі файли
    • Ексклюзиви
    • Авторські файли
    • Найкращі файли тижня
    • Завантажити файл
  • Новини
  • Чити
  • Статті
  • Гіди
  • Грай у GTA 5 онлайн на ARIZONA
    GTA 6 GTA 5 GTA San Andreas GTA 4 GTA Vice City GTA 3 Red Dead Redemption 2 Red Dead Redemption Інші ігри Розробка модів Інше
  • Моди та файли
  • GTA 5
  • Нові карти
  • Нові об'єкти
  • Салон Харлі Девідсон

Салон Харлі Девідсон

• Салон Харлі Девідсон / GTA 5
+10
GTA 5 / Нові карти / Нові об'єкти
Автор:
DaveRock76
Докладніше
Завантажив:
Super Prisoner Підписатися Ви підписані
Розмір:
26.31 Мб
Завантажено:
26 жовтня 2025
Завантажень:
4
Всього завантажень: 4
Унікальних завантажень: 4
0.0 / 10
0 людей оцінили файл
Ще ніхто не оцінив файл
Завантажити Завантажити в Telegram
До вподобань У вибраному
  • 26 жовтня 2025
    salon-kharli-djevidson_1761487793_981518.rar
    Перевірка на віруси від Virustotal: файл безпечний (переглянути звіт)
    Завантажити (26.31 MB)

Harley Davidson Showroom [MapBuilder] 1.0

HARLEY DAVIDSON SHOWROOM [Спадкова версія]

Всім привіт! Радий представити вам свій новий мод, який додає в гру новий автосалон, повністю присвячений дивовижному світу Harley-Davidson.

Вас чекають дві окремі зони, де можна насолодитися цими чудовими мотоциклами та атмосферою, яку я повністю придумав сам, створюючи різні файли та їх розташування на карті.

Я б хотів зробити ще більше, щоб покращити цей мод, але мені потрібно набратися більше знань і досвіду, тому поки що вважаю, що цього достатньо для публікації.

В архіві для скачування ви знайдете DLC автосалону, який знаходиться всередині OIV-файлу (встановлення відбувається автоматично), а також файли для menyooStuff/Spooner, які розміщують транспорт і пішоходів. Щоб з'явилася техніка, яку ви бачите на скріншотах або у відео, потрібно окремо завантажити її за посиланнями, які я додав у .txd-файл — я намагався максимально спростити процес, щоб вам залишилося мінімум роботи.

Цей проект тільки починає своє розвиток і буде отримувати оновлення в майбутньому за необхідності!

Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал (RU)Показати переклад (UK)
Салон Харли Дэвидсон

Harley Davidson Showroom [MapBuilder] 1.0

HARLEY DAVIDSON SHOWROOM [Legacy Version]

Всем привет! Рад представить вам свой новый мод, который добавляет в игру новый автосалон, полностью посвящённый удивительному миру Harley-Davidson.

Вас ждут две отдельные зоны, где можно полюбоваться этими великолепными мотоциклами и насладиться атмосферой, которую я полностью придумал сам, создавая различные файлы и их расположение на карте.

Я бы хотел сделать ещё больше, чтобы улучшить этот мод, но мне нужно набраться больше знаний и опыта, поэтому пока что считаю, что этого достаточно для публикации.

В архиве для скачивания вы найдёте DLC автосалона, который находится внутри OIV-файла (установка происходит автоматически), а также файлы для menyooStuff/Spooner, которые размещают транспорт и пешеходов. Для появления техники, которую вы видите на скриншотах или в видео, нужно отдельно скачать её по ссылкам, которые я добавил в .txd-файл — я постарался максимально упростить процесс, чтобы вам осталось минимум работы.

Этот проект только начинает своё развитие и будет получать обновления в будущем по мере необходимости!

Коментарі 0
© 2008 - 2025 LibertyCity
Створювач і розробник: Evgenii Sokolov
Копіювання матеріалів без дозволу адміністрації або відповідних власників суворо заборонено.
Напишіть нам
Мобільна версія Версія для комп'ютерів
Моди та файли Новини та статті Чити та гайди Користувачі
Натисніть сюди для розширеного пошуку файлів