Нагору
  • UK
Увійти на сайт
  • Моди та файли
    • Усі файли
    • Ексклюзиви
    • Авторські файли
    • Найкращі файли тижня
    • Завантажити файл
  • Новини
  • Чити
  • Статті
  • Гіди
  • Грай у GTA 5 онлайн на ARIZONA
    GTA 6 GTA 5 GTA San Andreas GTA 4 GTA Vice City GTA 3 Red Dead Redemption 2 Red Dead Redemption Інші ігри Розробка модів Інше
  • Моди та файли
  • GTA 5
  • Нові карти
  • Нові об'єкти
  • Ferrari Beverly Hills 1.0

Ferrari Beverly Hills 1.0

• Ferrari Beverly Hills 1.0 / GTA 5
+10
GTA 5 / Нові карти / Нові об'єкти
Автор:
DaveRock76
Докладніше
Завантажив:
Super Prisoner Підписатися Ви підписані
Розмір:
21.48 Мб
Завантажено:
18 жовтня 2025
Завантажень:
25
Всього завантажень: 25
Унікальних завантажень: 25
0.0 / 10
0 людей оцінили файл
Ще ніхто не оцінив файл
Завантажити Завантажити в Telegram
До вподобань У вибраному
  • 18 жовтня 2025
    ferrari-beverly-hills-1-0_1760805648_443773.rar
    Перевірка на віруси від Virustotal: файл безпечний (переглянути звіт)
    Завантажити (21.48 MB)

Привіт усім! Радію можливості поділитися з вами своїм новим модом, який додає в гру новий автосалон Ferrari в Беверлі-Хіллз (Рокфорд-Хіллз).

Цей мод був створений на підтримку та доповнення до іншого моду, який надихнув мене (вказаний нижче). Я знайшов його кілька років тому, коли тільки починав знайомитися з світом модифікацій. Як і з моїм попереднім модом, який вийшов кілька днів тому, я давно хотів доопрацювати цей проект, адже йому вже кілька років і в ньому не вистачало багатьох елементів, а також він не виглядав так, як мені хотілося. Тому, набравшись досвіду та знань, я вирішив поліпшити його: зберіг оригінальну основу та додав різні об'єкти, щоб зробити автосалон більш оригінальним. Також я додав два файли Menyoo, які дозволяють заспавнити різні автомобілі Ferrari та пішоходів як всередині, так і зовні автосалону. Хотілося б зробити ще більше, але поки що цього достатньо для публікації.

В архіві ви знайдете DLC автосалону та файли для menyooStuff/Spooner, які окремо спавнять автомобілі та пішоходів. Щоб отримати автомобілі, які ви бачите на скріншотах і у відео, їх потрібно завантажити за посиланнями, які я залишив у .txd файлі. Я намагався зробити все максимально просто, щоб вам не довелося виконувати зайву роботу — більша частина вже готова.

Цей проект тільки починається і обов'язково буде отримувати оновлення в майбутньому!

Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал (RU)Показати переклад (UK)

Всем привет! Рад поделиться с вами своим новым модом, который добавляет в игру новый автосалон Ferrari в Беверли-Хиллз (Рокфорд-Хиллз).

Этот мод был создан в поддержку и дополнение к другому моду, который вдохновил меня (указан ниже). Я нашёл его несколько лет назад, когда только начал знакомиться с миром модификаций. Как и с моим прошлым модом, который вышел несколько дней назад, я давно хотел доработать этот проект, ведь ему уже несколько лет и в нём не хватало многих элементов, а также он не выглядел так, как мне хотелось. Поэтому, набравшись опыта и знаний, я решил улучшить его: сохранил оригинальную основу и добавил различные объекты, чтобы сделать автосалон более оригинальным. Также я добавил два файла Menyoo, которые позволяют заспавнить различные автомобили Ferrari и пешеходов как внутри, так и снаружи автосалона. Хотелось бы сделать ещё больше, но пока что этого достаточно для публикации.

В архиве вы найдёте DLC автосалона и файлы для menyooStuff/Spooner, которые отдельно спавнят автомобили и пешеходов. Чтобы получить автомобили, которые вы видите на скриншотах и в видео, их нужно скачать по ссылкам, которые я оставил в .txd файле. Я постарался сделать всё максимально просто, чтобы вам не пришлось выполнять лишнюю работу — большая часть уже готова.

Этот проект только начинается и обязательно будет получать обновления в будущем!

Коментарі 0
© 2008 - 2025 LibertyCity
Створювач і розробник: Evgenii Sokolov
Копіювання матеріалів без дозволу адміністрації або відповідних власників суворо заборонено.
Напишіть нам
Мобільна версія Версія для комп'ютерів
Моди та файли Новини та статті Чити та гайди Користувачі
Натисніть сюди для розширеного пошуку файлів