Lua Plugin (Reloaded) для Script Hook V
-
23 червня 2025ForUsers_JM36-v20230826.0-Stablelua-plugin-reloaded-for-script-hook-v_1750692308_343623.zip
-
23 червня 2025ForDevelopers_JM36-v20230826.0-Stablelua-plugin-reloaded-for-script-hook-v_1750664101_786193.zip
Бажаєте мати зручний, швидкий та простий спосіб писати/додавати та/або тестувати власні скрипти Lua або використовувати існуючі скрипти для Grand Theft Auto V з легкістю та практично без втрати/впливу на продуктивність (особливо у порівнянні зі старим/традиційним плагіном Lua)?
Бажаєте мати можливість легко взаємодіяти з різними внутрішньоігровими речами та зовнішніми/позаігровими речами (наприклад, запускати дію у зовнішній непов'язаній програмі або створювати власну розширену присутність у Discord за допомогою зовнішньої утиліти, можливо, навіть створити власний API для віддаленої взаємодії з грою)?
Ну, нещодавно я трохи відійшов від FiveM (з більш ніж 3-річним досвідом) і подумав, що було б здорово перенести деякі з моїх скриптів в одиночну гру, знайшовши в процесі плагін Lua для Script Hook V від headscript/gallexme, який просто не відповідав моїм потребам і не відповідав моїм очікуванням (особливо щодо продуктивності), і він був практично занедбаний вже багато років, тому я вирішив прийняти його як свій власний і радикально покращити свій форк набагато далі того, що будь-хто міг собі уявити, і я планую з часом вводити нові функції/методи продуктивності/оптимізації та випускати оновлення досить часто.
Опис мода: Написання/використання користувацьких скриптів Lua для GTA V.
Чому Lua? Lua — це легка скриптова мова, яка, як правило, доброзичлива до новачків, але в той же час ефективна в руках просунутого користувача. Хоча Lua може не мати такої ж популярності, як інші скриптові мови, такі як C# або C++ (.NET), розширюваність Lua робить її такою ж ефективною, як і інші, при цьому залишаючись простою у використанні і часто більш ресурсоефективною.
Як встановити?
У вас має бути:
- Script Hook V від Alexander Blade
- ScriptHookVDotNet-v3.7.0-nightly від scripthookvdotnet (оригінальний crosire)
Щоб встановити цей мод:
- Відкрийте папку з грою, де у вас встановлено GTA5.exe
- Далі відкрийте архів з модом
- Далі папку scripts скопіюйте в папку з грою, але якщо у вас вже є, тоді замініть
- Файл LuaPlugin_ForUsers.asi теж скопіюйте в папку з грою
- Встановлення завершено!
Хотите иметь удобный, быстрый и простой способ писать/добавлять и/или тестировать собственные скрипты Lua или использовать существующие скрипты для Grand Theft Auto V с легкостью и практически без потери/влияния на производительность (особенно по сравнению со старым/традиционным плагином Lua)?
Хотите иметь возможность легко взаимодействовать с различными внутриигровыми вещами и внешними/внеигровыми вещами (например, запускать действие во внешней несвязанной программе или создавать собственное расширенное присутствие в Discord с помощью внешней утилиты, может быть, даже создать собственный API для удаленного взаимодействия с игрой)?
Ну, недавно я немного отошел от FiveM (с более чем 3-летним опытом) и подумал, что было бы здорово перенести некоторые из моих скриптов в одиночную игру, найдя в процессе плагин Lua для Script Hook V от headscript/gallexme, который просто не соответствовал моим потребностям и не соответствовал моим ожиданиям (особенно в отношении производительности), и он был практически заброшен уже много лет, поэтому я решил принять его как свой собственный и радикально улучшить свой форк намного дальше того, что кто-либо мог себе представить, и я планирую со временем вводить новые функции/методы производительности/оптимизации и выпускать обновления довольно часто.
Описание мода: Написание/использование пользовательских скриптов Lua для GTA V.
Почему Lua? Lua — это легкий скриптовый язык, который, как правило, дружелюбен к новичкам, но в то же время эффективен в руках продвинутого пользователя. Хотя Lua может не иметь такой же популярности, как другие скриптовые языки, такие как C# или C++ (.NET), расширяемость Lua делает его таким же эффективным, как и другие, при этом оставаясь простым в использовании и часто более ресурсоэффективным.
Как установить?
У вас должен быть:
- Script Hook V от Alexander Blade
- ScriptHookVDotNet-v3.7.0-nightly от scripthookvdotnet (оригинальный crosire)
Чтобы установить данный мод:
- Откройте папку с игрой, где у вас установлена GTA5.exe
- Далее откройте архив с модом
- Далее папку scripts скопируйте в папку с игрой, но если у вас уже есть, тогда замените
- Файл LuaPlugin_ForUsers.asi тоже скопируйте в папку с игрой
- Установка завершена!