LFS XR GTR v0.1
-
15 березня 2025lfs-xr-gtr-v0-1_1742037515_498081.zip
LFS XR GTR [Add-on | Template] 0.1
Привіт! Ця машина з Live For Speed, і так як у мене було трохи вільного часу, я вирішив конвертувати її в GTA V. Вона, звичайно, не має hi poly екстер'єру або інтер'єру, так як вона безпосередньо витягнута з гри, і вона не призначена для високої якості, а просто, щоб отримати задоволення від машини (можливо, ностальгія).
Особливості:
- Шаблон
- Я не впевнений, що у цієї машини є особливості, не очікуйте від неї багато чого.
Баги: -Нормальні. Так як у цієї машини не так багато вершин, вона трохи грубувата, і я не можу поліпшити її, якщо тільки не зроблю це вручну (розрахунок нормалей в 3d-програмі мало що дає для поліпшення).
- Руки на рульовому колесі розташовані не дуже добре.
- Скажіть мені
LFS XR GTR [Add-on | Template] 0.1
Привет! Эта машина из Live For Speed, и так как у меня было немного свободного времени, я решил конвертировать ее в GTA V. Она, конечно, не имеет hi poly экстерьера или интерьера, так как она непосредственно извлечена из игры, и она не предназначена для высокого качества, а просто, чтобы получить удовольствие от машины (возможно, тоска).
Особенности:
- Шаблон
- Я не уверен, что у этой машины есть особенности, не ожидайте от нее многого.
Баги: -Нормальные. Так как у этой машины не так много вершин, она немного грубовата, и я не могу улучшить ее, если только не сделаю это вручную (расчет нормалей в 3d-программе мало что дает для улучшения).
- Руки на рулевом колесе расположены не очень хорошо.
- Скажите мне
Рекомендовані файли

Nissan GTR P35

Nissan gtr vidivodes mega

Nissan Gtr P35 фунт

Nissan GTR Boss

Nissan gtr p35 вуаль

Nissan GTR P35 краде

Nissan GTR P35 шов

Nissan GTR P35

2017 Nissan Gtr Zhepanese Polis

2017 Nissan GTR 35