Нагору
  • Моди та файли
    • Усі файли
    • Ексклюзиви
    • Авторські файли
    • Найкращі файли тижня
    • Завантажити файл
  • Новини
  • Чити
  • Статті
  • Гіди
  • Грай у GTA 5 онлайн на ARIZONA
  • UK
Нові коментарі
GTA 6 GTA 5 GTA San Andreas GTA 4 GTA Vice City GTA 3 Red Dead Redemption 2 Red Dead Redemption Інші ігри Розробка модів Інше
  • Моди та файли
  • GTA 5
  • Транспортні засоби
  • Автомобілі
  • Сітроєн
  • Citroën 2CV v1.0

Citroën 2CV v1.0

• Citroën 2CV v1.0 / GTA 5
GTA 5 / Транспортні засоби / Автомобілі / Сітроєн
Автор:
NajPotez
Докладніше
Завантажив:
Super Prisoner Підписатися Ви підписані
Розмір:
48.17 Мб
Завантажено:
13 березня 2025
Завантажень:
109
Всього завантажень: 109
Унікальних завантажень: 106
10 / 10
1 людина оцінила файл
DiabloGato47
Ще ніхто не оцінив файл
Завантажити Завантажити в Telegram
До вподобань У вибраному
  • 13 березня 2025
    citron-2cv-v1-0_1741866019_856677.rar
    Перевірка на віруси від Virustotal: файл безпечний (переглянути звіт)
    Завантажити (48.17 MB)

Citroën 2CV [Add-On | Tuning | Template | LODs] 1.0

З самого початку я знав, що найважливішим для цього автомобіля буде ліврея. У машини було багато спеціальних видань, що включали лівреї, тому я використав більшість із них для свого мода.

Мені було складно вирішити, чи використовувати лівреї «signs_x», які спавняться в трафіку, чи лівреї модів, які є тюнінгом. У підсумку я вибрав обидва варіанти, тож усе залежить від способу спавну автомобіля або типу тренера.

Якщо ви просто додасте машини в «popgroups.ymt», гра прочитає порядок у «carvariations.meta» і машини спавнитимуться в трафіку з правильними кольорами відповідно до ліврей.

Трейнери ігнорують «carvariations.meta», тому лівреї найчастіше не співпадають з кольорами. Menyoo, наприклад, спавнить машини без лівреї, але дає вибір у меню «Benny's».

У будь-якому випадку, є різні варіанти. Той, кому не потрібні «ліврейні моди», може видалити їх з «carcols.meta», також можна видалити текстури «signs_x» (або замінити їх на прозорі) з .ytd.

Лівреї «Charleston» і «France3», а також зміна сидінь (пов'язані моди). Колір сидінь Чарльстона може бути змінений (paint:6). Стокові сидіння мають два кольори (paint: 6 і paint: 7), які можуть бути змінені.

Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал (RU)Показати переклад (UK)
Citroën 2CV v1.0

Citroën 2CV [Add-On | Tuning | Template | LODs] 1.0

С самого начала я знал, что самым важным для этого автомобиля будет ливрея. У машины было много специальных изданий, включающих ливреи, поэтому я использовал большинство из них для своего мода.

Мне было сложно решить, использовать ли ливреи «signs_x», которые спавнятся в трафике, или ливреи модов, которые являются тюнингом. В итоге я выбрал оба варианта, так что все зависит от способа спавна автомобиля или типа тренера.

Если вы просто добавите машины в «popgroups.ymt», игра прочитает порядок в «carvariations.meta» и машины будут спавниться в трафике с правильными цветами в соответствии с ливреями.

Трейнеры игнорируют «carvariations.meta», поэтому ливреи чаще всего не совпадают с цветами. Menyoo, например, спаунит машины без ливреи, но дает выбор в меню «Benny's».

В любом случае, есть разные варианты. Тот, кому не нужны «ливрейные моды», может удалить их из «carcols.meta», также можно удалить текстуры «signs_x» (или заменить их на прозрачные) из .ytd.

Ливреи «Charleston» и «France3», а также изменение сидений (связанные моды). Цвет сидений Чарльстона может быть изменен (paint:6). Стоковые сиденья имеют два цвета (paint: 6 и paint: 7), которые могут быть изменены.

Коментарі 0
© 2008- LibertyCity
Створювач і розробник: Evgenii Sokolov
Копіювання матеріалів без дозволу адміністрації або відповідних власників суворо заборонено.
Напишіть нам
Мобільна версія Версія для комп'ютерів
Моди та файли Новини та статті Чити та гайди Користувачі
Натисніть сюди для розширеного пошуку файлів