Citroën 2CV v1.0
-
13 березня 2025citron-2cv-v1-0_1741866019_856677.rar
Citroën 2CV [Add-On | Tuning | Template | LODs] 1.0
З самого початку я знав, що найважливішим для цього автомобіля буде ліврея. У машини було багато спеціальних видань, що включали лівреї, тому я використав більшість із них для свого мода.
Мені було складно вирішити, чи використовувати лівреї «signs_x», які спавняться в трафіку, чи лівреї модів, які є тюнінгом. У підсумку я вибрав обидва варіанти, тож усе залежить від способу спавну автомобіля або типу тренера.
Якщо ви просто додасте машини в «popgroups.ymt», гра прочитає порядок у «carvariations.meta» і машини спавнитимуться в трафіку з правильними кольорами відповідно до ліврей.
Трейнери ігнорують «carvariations.meta», тому лівреї найчастіше не співпадають з кольорами. Menyoo, наприклад, спавнить машини без лівреї, але дає вибір у меню «Benny's».
У будь-якому випадку, є різні варіанти. Той, кому не потрібні «ліврейні моди», може видалити їх з «carcols.meta», також можна видалити текстури «signs_x» (або замінити їх на прозорі) з .ytd.
Лівреї «Charleston» і «France3», а також зміна сидінь (пов'язані моди). Колір сидінь Чарльстона може бути змінений (paint:6). Стокові сидіння мають два кольори (paint: 6 і paint: 7), які можуть бути змінені.
Citroën 2CV [Add-On | Tuning | Template | LODs] 1.0
С самого начала я знал, что самым важным для этого автомобиля будет ливрея. У машины было много специальных изданий, включающих ливреи, поэтому я использовал большинство из них для своего мода.
Мне было сложно решить, использовать ли ливреи «signs_x», которые спавнятся в трафике, или ливреи модов, которые являются тюнингом. В итоге я выбрал оба варианта, так что все зависит от способа спавна автомобиля или типа тренера.
Если вы просто добавите машины в «popgroups.ymt», игра прочитает порядок в «carvariations.meta» и машины будут спавниться в трафике с правильными цветами в соответствии с ливреями.
Трейнеры игнорируют «carvariations.meta», поэтому ливреи чаще всего не совпадают с цветами. Menyoo, например, спаунит машины без ливреи, но дает выбор в меню «Benny's».
В любом случае, есть разные варианты. Тот, кому не нужны «ливрейные моды», может удалить их из «carcols.meta», также можно удалить текстуры «signs_x» (или заменить их на прозрачные) из .ytd.
Ливреи «Charleston» и «France3», а также изменение сидений (связанные моды). Цвет сидений Чарльстона может быть изменен (paint:6). Стоковые сиденья имеют два цвета (paint: 6 и paint: 7), которые могут быть изменены.
Рекомендуемые файлы

Citroen Berlingo - Червоний Хрест

Citroen Berlingo 2019

Citroen AMI 2021 фінал

Citroen DS3 VRC B1.0

Citroen C3 P5 B1.0

2008 Citroen Центральна рада VRC B1.0

Citroën Xantia

2024 Bentley Flying Spur W12 Mansory v1.0

2024 Bentley Flying Spur W12 v1.0

2022 BMW M5 CS (F90) v1.0

2018 BMW M5 Competition (F90) v1.0