brtsl Realistic L.A Vision ENB v1.0
Автор:
brtsl
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
70.38 Мб
Завантажено:
Завантажень:
478
Всього завантажень: 478
Унікальних завантажень: 422
Ще ніхто не оцінив файл
-
19 листопада 2024brtsl-realistic-l-a-vision-enb-v1-0_1732015977_438218.rar
Дякую, що встановили мій пресет. Це лише бета-версія. Немає жодних проблем або помилок. Якщо у вас є проблеми, будь ласка, напишіть у коментарях. Я змінив пресет quantv very high. Незабаром буде більше оновлень.
Особливості:
- Кращі відображення дощу;
- Краща пост-обробка;
- Немає цвітіння (для ясного виду);
- Покращена вода та береги;
- Краще зсао;
- Краще небо.
Установка:
- Завантажте файл з модом;
- Розпакуйте rar;
- Скопіюйте всі файли в директорію GTA V;
- ГОТОВО!
Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал
(RU)Показати переклад
(UK)
brtsl Realistic L.A Vision ENB v1.0
Спасибо, что установили мой пресет. Это всего лишь бета-версия. Нет никаких проблем или ошибок. Если у вас есть проблемы, пожалуйста, напишите в комментариях. Я изменил пресет quantv very high. Скоро будет больше обновлений.
Особенности:
- Лучшие отражения дождя;
- Лучшая пост-обработка;
- Нет цветения (для ясного вида);
- Улучшенная вода и берега;
- Лучше ссао;
- Лучшее небо.
Установка:
- Скачайте файл с модом;
- Распакуйте rar;
- Скопируйте все файлы в директорию GTA V;
- ГОТОВО!
Рекомендовані файли
6 листопада 2024
GTA 5

Realistic Lighting & Reflections ENB for NaturalVision Evolved 1.0
Realistic Lighting & Reflections ENB для NaturalVision Evolved 1.0 для GTA 5. Ідеально підходить для всіх, хто хоче отримати більш реалістичне освітлення та відблиски. ENB створено для [пресету Medium NVE ENB], ви також можете спробувати його ...

613
3 kB
11 лютого 2025
GTA 5

L.A RTX ReShade Preset for QuantV
L.A RTX ReShade Preset for QuantV Final Гей, перш за все, я хотів би подякувати всім, хто спробує мій 4-й пресет Reshade, який я зробив безкоштовно. Це не підвищить ваш fps, але може знадобитися деякий час, оскільки це напівважкий пресет, створени...

190
8 kB
28 січня 2024
GTA 5

Ferrari 7x Deszhn Zho Vision
Ferrari 7X Design GTO Vision для GTA 5. Дизайн тіла: Автомобіль має агресивний та спортивний дизайн, який відображає його високу швидкість та продуктивність. Тіло виготовлене з легких матеріалів, що дозволяє зменшити вагу та покращити динаміку....

183
25 MB
6 лютого 2024
GTA 5

OLKHOA GUANTWS Z.0 ENB Налаштування Ultra/High YUSPSH B1.0 (остаточний)
Налаштування ULHOA QuantV 3.0 ENB Ultra/High [SP] 1.0 (остаточний) для GTA 5. Це мої параметри ENB для Quantv 3.0, без перевантажених графіків або занадто багато намальованих дощової лінії. Без втрати кадрів в секунду або надмірно важкого навантаже...
8 березня 2024
GTA 5

5k enb рефлекс B1.4
5K ENB Роздуми 1.4 для GTA 5. ENB складається на відбитті автомобіля. моди додає 5 -кратне відображення машин за допомогою ENB. Автомобілі тощо виглядають красивіше, цей мод. Приємна гра. ...

751
24 kB
3 квітня 2024
GTA 5

Fresh & Klean ENB B1.25
Fresh & Clean ENB 1.25 для GTA 5. Можливо, це те, що ви коли-небудь бачили-останній, чистий ENB, на відміну Зусилля для простоти та чистоти.

405
8 MB
3 квітня 2024
GTA 5

Super Runes Enb B1.0
Super Run ENB 1.0 для GTA 5. Особливості: переробляв систему освітлення; фіксовані умови виправлені; реалістичні роздуми. Приємна гра.

467
10 MB
6 квітня 2024
GTA 5

Mercedes-Benz Vision Avtr
Mercedes-Benz Vision AVTR для GTA 5. Mercedes-Benz Vision Avtr-це концептуальний електричний автомобіль. Зовні він має гладкі, органічні форми та гніздо на спині, що нагадує оболонку ящірки. Приємна гра. ...

269
7 MB
29 червня 2024
GTA 5

Ferrari Vision GT B1.1
Ferrari Vision GT [додаток | Розблоковано | Шаблон] 1.1 для GTA 5. Особливості: Руки на кермі. робочі циферблати. фарба 2 ободи та деякі деталі. фарба 4 диски. Окрім 1 - передньої підкладки Сан -Андреас. Окрім 2 - задня оболонка Сан -А...

561
35 MB
4 червня 2024
GTA 5

Lamborghini v12 Vision Gran Turismo
Lamborghini v12 Vision Gran Turismo [Add-On] 1.0 Особливості: Якісна модель; Відмінні текстури; Свої налаштування; Аддон; Підтримує основні функції гри. Приємної гри. ...

166
24 MB
3 липня 2024
GTA 5

Lamborghini Diablo SV v1.0
Lamborghini Diablo SV v1.0 для GTA 5. Силует Diablo SV характеризується низьким профілем та спортивною посадкою, що надає йому загрозливий вигляд на дорозі. Відмінною особливістю цієї моделі є спойлер на задній частині та величезна вихлопна труба, ...

767
49 MB
13 серпня 2024
GTA 5

NVTR - New Vision Timecycle Remake 2.4
NVTR — New Vision Timecycle Remake 2.4 NVTR — мод, що змінює погоду. Модифікація була створена, щоб додати різноманітності у візуальну складову гри. День більше не такий нудний; Тіні тепер не такі темні та страхітливі, як в оригіналі; Кілька...
22 серпня 2024
GTA 5

ENB by SSKILLA
Привіт, це мої перші налаштування ENB для GTA 5. Коментуйте та оцінюйте справедливо :) Ви отримаєте покращення, коли встановите мій ENB: Реалістичні кольори; Реалістичні відблиски дощу; Нова постобробка; Реалістичне сяйво; Реалістична в...

235
6 MB
8 вересня 2024
GTA 5

Lamborghini V12 Vision GT DTM
Lamborghini V12 Vision GT DTM для GTA 5. Ламборгіні V12 Vision GT DTM — це спортивний автомобіль з унікальним дизайном, створений спеціально для гоночного симулятора Gran Turismo. Він має агресивний і динамічний зовнішній вигляд, який відображає йо...

530
52 MB
16 вересня 2024
GTA 5

RSV - Real Sunny V Graphics Mod 2.0 (No ENB/Reshade)
Графічний мод для слабких ПК для GTA 5 (Версія 2.0) Привіт, це мій перший графічний мод! Дякую за завантаження та випробування. Рекомендація : Для найкращого досвіду, я настійно рекомендую поєднувати цей графічний мод з іншими модами, які покращ...
Коментарі 0