Вбрання пастушок
Автор:
Rowena
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
6.64 Мб
Завантажено:
Завантажень:
32
Всього завантажень: 32
Унікальних завантажень: 28
-
5 вересня 2024narjad-pastushek_1725562453_952353.zip
Cowgirl shirt cropped up — MP Female 1.0
Мод, додасть пастушок з Biker DLC, тільки трохи обрізаний і з деякими додатковими перефарбованими текстурами. Додатковий uppr-файл додається.
Приємної гри.
Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал
(RU)Показати переклад
(UK)
Наряд пастушек
Cowgirl shirt cropped up — MP Female 1.0
Мод, добавит пастушек из Biker DLC, только немного обрезанный и с некоторыми дополнительными перекрашенными текстурами. Дополнительный uppr-файл прилагается.
Приятной игры.
Рекомендуемые файлы
16 січня 2024
GTA 5

Lucia з GTA 6 (вбрання)
Пам'ятайте, що мої PED не працюють у Fivem, GTA в Інтернеті, вони не призначені для анімації, замінюючи персонажів режиму історії. Його можна використовувати лише в режимі одного програвача і замінює лише PED, вказані у файлі MOD. Ця модифікація вк...

146
11 MB
11 грудня 2023
GTA 5

Бандана -капелюх для депутата чоловіка
Бандана -капелюх для MP Male 1.0. Handana Hat - ідеальний аксесуар для тих, хто цінує стиль та комфорт. Цей головний убір з банданою додасть яскравості та унікальності будь -якому вбранню, підкреслюючи індивідуальність та впевненість у власному сма...

81
2 MB
29 грудня 2023
GTA 5

GTA 6 Джейсон та Люсія для Менюо
Я зробив ці 2 шкури на основі витоків GTA 6. Потрібно було досить багато часу, щоб зробити це, він ще не повністю готовий, я постійно працюю над ним, щоб зробити його ідеальним. Наразі персонажі ставляться до ставки. Якщо немає меню Menyoo Mod, вст...

99
3 kB
6 березня 2024
GTA 5

100% Повний файл збереження гри
Я щойно закінчив завершити гру на 100% і вирішив поділитися моєю Savegame для спільноти! Детальніше див. У описі деталі та інструкції. Зверніть увагу: Зміна вашого файлу збереження може синхронізувати статистику ігор у вашому обліковому записі Soci...
2 квітня 2024
GTA 5

Спортивні частини тіла + вершина та гетри
МП з спортзалу Жіночий PED + вбрання в спортзалі Легінгс та верхній мод повного тіла. Модифікація включає одну високополігональну верхню частину тіла з великими грудьми та однією високолігональною нижньою частиною тіла з широкими стегнами. Мод тако...

70
10 MB
30 грудня 2024
GTA 5

Ланцюг EST для MP Male
Ланцюг на шию EST для GTA 5 додає вашому персонажу унікальний аксесуар, який підкреслює його стиль та індивідуальність. Ланцюг виконаний у сучасному дизайні та гармонійно поєднується з різними вбраннями, роблячи образ вашого персонажа більш виразним...

56
9 MB
Коментарі 0