Стара пустельна рослинність
Автор:
DigonSkull
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
5.80 Мб
Завантажено:
Завантажень:
19
Всього завантажень: 19
Унікальних завантажень: 17
-
4 вересня 2024staraja-pustynnaja-rastitelnost_1725467247_447227.rar
Old Gen Desert Vegetation MOD 1.0
Ця модифікація додасть рослинність з OLD Gen версії гри.
Приємної гри.
Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал
(RU)Показати переклад
(UK)
Старая пустынная растительность
Old Gen Desert Vegetation MOD 1.0
Данная модификация, добавит растительность из OLD Gen версии игры.
Приятной игры.
Рекомендовані файли
1 січня 2025
GTA 5

Рослинність для Лос-Сантоса
Мод призначений для покращення рослинності в Лос-Сантосі, роблячи її густішою та пишнішою. Текстури високої якості створюють більш «ідеальний» та мальовничий вигляд, що покращує візуальне сприйняття міста. Однак варто враховувати, що мод може незнач...

192
26 kB
10 грудня 2024
GTA 5

Рослинність хорошої якості
Додайте до GTA високоякісну рослинність, включаючи наземні та підводні рослини, які перетворять навколишній світ гри. Усі текстури рослин покращено до роздільної здатності 2560x1440, що зробить ваш ігровий досвід більш реалістичним та насиченим. І...

163
39 MB
26 лютого 2025
GTA 5

Покращена рослинність
Цей додаток має на меті зробити мапу GTA 5 більш живою, додавши рослинність у різних регіонах. Особливості: Збільшено покриття рослинністю в багатьох регіонах мапи; Вищі та покращені текстури трави для більш природного вигляду. Всю мапу б...
15 січня 2024
GTA 5

Юронш Старий Kolt M1911 (Phueem + sp)
Особливості: 4K текстури; Правильне розташування рук; повністю анімований; Вбудований залізний приціл. Інструкції щодо встановлення всередині архіву. ...

98
45 MB
7 листопада 2023
GTA 5

Lada Priora
Lada Priora для GTA 5. Lada Priora - це російський автомобіль, який випустив Avtovaz. Тіло: LADA PRIROA - це седан. Тіло зазвичай має класичні форми, з прямими лініями та геометричними контурами. Він виготовлений зі сталі і має просту та функціо...

264
6 MB
19 лютого 2024
GTA 5

TPZ Fuch 1A3 Амфібій сільськогосподарський
TPZ Fuchs 1A3 APC APC [доповнення | LOD S | Teeffuncs V] 1.0 німецький бронетанковий персонал для GTA 5. Він має можливості амфібій, які відтворюються таким чином. Мод постачається з повними LOD для кращої оптимізації і має стандартне триколорне к...

107
23 MB
23 липня 2024
GTA 5

Меню B2.1.0
Після майже року безуспішних спроб оновити старий репозиторій MAFINS'a оновленнями та новими функціями, я вирішив публічно випустити свою власну версію Menyoo 2.0! Вийшов перший вторинний реліз, і я, нарешті, виправив відсутні налаштування Freemod...
16 травня 2024
GTA 5

CH-47D Chinok Yus Army & Royal Air Forsa
CH-47D Chinook Army & Royal Air Force [додаток] 1.0 Оновлений CH-47 Chinook. Ця модель - це стара версія Chinook, з аналоговою панеллю кабіни. За замовчуванням він постачається з 3 різними батареями армії США, додатковий дощ RAF надається у вигляді...

140
15 MB
15 червня 2024
GTA 5

M4A3E8 SHERMAN "EASI VIOMAL"
M4A3E8 SHERMAN "EASTY VIOMAIN" [addo-on] 1.1 перед вами, старий робочий кінь армії США Другої світової війни, танк Шермана в конфігурації M4A3E8, оснащений більшим пістолетом, ніж оригінал варіанти. Ця версія Шермана також була відома у фільмі "Fur...

47
56 MB
10 липня 2024
GTA 5

Кров сади Нікерсона
Як і в реальному житті, структура банди була змінена на відповідність там, де насправді повинні бути банди, на відміну від трюку, витягнутого з розміщенням їх у неправильних мікрорайонах. мікрорайони Ранчо були замінені на афроамериканці по вс...

118
80 MB
11 серпня 2024
GTA 5

Fırat sobutay (fırat sabotaj)
Це було взято з фотографії старого Фірата Собутая і зроблено в блендері з плагіном FaceBuilder. Я створив 3D модель голови, Ugur Production зібрав тіло. Вам потрібен мод addonpeds для встановлення моду. Встановлення: Перейдіть до папки GT...

34
6 MB
25 серпня 2024
GTA 5

Польські номерні знаки
Різноманітні польські номерні знаки для GTA 5 Ця модифікація додає до GTA 5 нові номерні знаки прямо з Польщі. Є різні версії номерних знаків: Смужка збоку, звичайний білий номерний знак; Бічна смуга, звичайний чорний номерний знак; Стари...
39
152 MB
2 вересня 2024
GTA 5

Han Kanal (Oguzhan Bostan)
Взято з фотографії старого Han Kanal і зроблено в Blender з плагіном FaceBuilder. Я створив 3D-модель голови, Ugur Production зібрала тіло. Цей мод додає високодетальну та реалістичну модель персонажа до GTA 5, засновану на подобі Han Kanal. 3D-гол...

13
6 MB
16 вересня 2024
GTA 5

RSV - Real Sunny V Graphics Mod 2.0 (No ENB/Reshade)
Графічний мод для слабких ПК для GTA 5 (Версія 2.0) Привіт, це мій перший графічний мод! Дякую за завантаження та випробування. Рекомендація : Для найкращого досвіду, я настійно рекомендую поєднувати цей графічний мод з іншими модами, які покращ...
23 жовтня 2024
GTA 5

Flower Fields (XML/menyoo)
Flower Fields (XML/menyoo) для GTA 5. Квіткове поле, яке я зробив для фотографування, випущено за запитом і високим попитом. У комплект входить телепортація за посиланням, тому шнури не потрібні. Згодом оновлю 2-й, щоб платформа була кращою. ПРИМІ...
Коментарі 0