Fresh & Clean ENB v1.25
Автор:
luolin40T
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
8.00 Мб
Завантажено:
Завантажень:
407
Всього завантажень: 407
Унікальних завантажень: 366
-
3 квітня 2024fresh-clean-enb-v1-25_1712091999_908699.zip
Fresh & Clean ENB 1.25 для GTA 5.
Можливо, це те, що ви коли-небудь бачили — найсвіжіший, чистий ENB, несхожий на масляний живопис колір, рівне яскраве відбиття тіла, ніякого сліпучого ефекту, все просто в прагненні до простоти та чистоти.
Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал
(RU)Показати переклад
(UK)
Fresh & Clean ENB v1.25
Fresh & Clean ENB 1.25 для GTA 5.
Возможно, это то, что вы когда-либо видели — самый свежий, чистый ENB, непохожий на масляную живопись цвет, ровное яркое отражение тела, никакого ослепительного эффекта, все просто в стремлении к простоте и чистоте.
Рекомендовані файли
6 лютого 2024
GTA 5

OLKHOA GUANTWS Z.0 ENB Налаштування Ultra/High YUSPSH B1.0 (остаточний)
Налаштування ULHOA QuantV 3.0 ENB Ultra/High [SP] 1.0 (остаточний) для GTA 5. Це мої параметри ENB для Quantv 3.0, без перевантажених графіків або занадто багато намальованих дощової лінії. Без втрати кадрів в секунду або надмірно важкого навантаже...
8 березня 2024
GTA 5

5K ENB Reflections v1.4
5K ENB Reflections 1.4 для GTA 5. ENB зосереджений на відображеннях автомобіля. Модифікація додає 5к відображення машин за допомогою ENB. Автомобілі та інше виглядають більш красивими, цей мод. Приємної гри. ...

755
24 kB
24 березня 2024
GTA 5

Buick GNX Clean
Buick GNX Clean для GTA 5. Buick GNX — це культовий автомобіль, який вирізняється виразним дизайном. Його зовнішній вигляд має агресивні риси, завдяки унікальним спойлерам, накладкам на бамперах та спеціальним дизайнерським елементам. Приємної гри...

490
53 MB
3 квітня 2024
GTA 5

Super Run ENB v1.0
Super Run ENB 1.0 для GTA 5. Особливості: Перероблена система освітлення; Виправлені погодні умови; Реалістичні відображення. Приємної гри. ...

471
10 MB
28 травня 2024
GTA 5

Cadillac CTS-V Clean Slideshow
Clean Slideshow Cadillac CTS-V для GTA 5. Дизайн кузова: Cadillac CTS-V виділяється своїм агресивним та динамічним дизайном. Кузов має чіткі лінії та обтічні форми, що створює враження потужності та швидкості навіть у нерухомому стані. Фари: Автом...

65
34 MB
22 серпня 2024
GTA 5

ENB by SSKILLA
Привіт, це мої перші налаштування ENB для GTA 5. Коментуйте та оцінюйте справедливо :) Ви отримаєте покращення, коли встановите мій ENB: Реалістичні кольори; Реалістичні відблиски дощу; Нова постобробка; Реалістичне сяйво; Реалістична в...

235
6 MB
30 серпня 2024
GTA 5

Pontiac G8 Clean
Pontiac G8 Clean для GTA 5. Pontiac G8 — стильний та потужний спортивний седан з агресивним дизайном. Він має низькопрофільну та динамічну форму, що робить його дуже сучасним та спортивним. Передня частина автомобіля прикрашена масивною решіткою р...

126
26 MB
16 вересня 2024
GTA 5

RSV - Real Sunny V Graphics Mod 2.0 (No ENB/Reshade)
Графічний мод для слабких ПК для GTA 5 (Версія 2.0) Привіт, це мій перший графічний мод! Дякую за завантаження та випробування. Рекомендація : Для найкращого досвіду, я настійно рекомендую поєднувати цей графічний мод з іншими модами, які покращ...
6 листопада 2024
GTA 5

Realistic Lighting & Reflections ENB for NaturalVision Evolved 1.0
Realistic Lighting & Reflections ENB для NaturalVision Evolved 1.0 для GTA 5. Ідеально підходить для всіх, хто хоче отримати більш реалістичне освітлення та відблиски. ENB створено для [пресету Medium NVE ENB], ви також можете спробувати його ...

630
3 kB
19 листопада 2024
GTA 5

Reshade RTGI and ENB preset for NVE - hardex GTA VI Realism 1.0
Всім привіт, ось новий пресет для GTA 5, сподіваюся, він вам сподобається! Звичайно, це не зовсім реалістичний пресет, але є пресети і гірше enb + reshade для GTA 5. Пресет reshade — трохи змінює колірну гаму в грі. Заздалегідь встановлені enb зі ст...

383
8 MB
10 грудня 2024
GTA 5

Презет TruthXViper+ENB Qv3 | FiveM & SP V1
TruthXViper Preset+ENB Qv3 | FiveM & SP V1 Встановлення: Встановіть останнє оновлення Reshade. Запустіть Reshade.exe та переконайтесь, що ви відмітили всі галочками під час встановлення. Перемістіть папки reshade.ini, reshadepreset.ini ...

263
2 MB
15 грудня 2024
GTA 5

Класичний Сантос - Графічна конфігурація ENB 1.1
Класичний Сантос — ENB Графічна конфігурація 1.1 для GTA 5. Представляю вам мій перший графічний мод для GTA 5 — конфігурацію ENB, яка покращує візуальні ефекти вашої гри, зберігаючи при цьому її оригінальну атмосферу! Ця конфігурація підтримує кл...

102
4 kB
30 грудня 2024
GTA 5

Реалістичний ENB Series
Зробіть світ GTA максимально реалістичним і захопливим за допомогою високоякісних ENB-ефектів. Ця модифікація перетворить візуальне оформлення гри, додавши деталізоване освітлення, м'які тіні, покращені відбиття та насичені кольорові тони. Особливо...

597
25 kB
1 січня 2025
GTA 5

1989 Chevy Clean Build
1989 Chevy Clean Build для GTA 5. Передня частина: Решітка радіатора: Проста решітка радіатора без хрому, пофарбована в чорний колір. Фари: Оригінальні фари з прозорими лінзами або замінені на сучасні світлодіодні аналоги. Б бампер: ...

242
19 MB
19 листопада 2024
GTA 5

brtsl Realistic L.A Vision ENB v1.0
Дякую, що встановили мій пресет. Це лише бета-версія. Немає жодних проблем або помилок. Якщо у вас є проблеми, будь ласка, напишіть у коментарях. Я змінив пресет quantv very high. Незабаром буде більше оновлень. Особливості: Кращі відображення д...

491
70 MB
Коментарі 0