Бійцівський клуб Тревора
Автор:
solvise
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
3.85 Кб
Завантажено:
Завантажень:
143
Всього завантажень: 143
Унікальних завантажень: 126
-
29 березня 2024bojjcovskijj-klub-trevora_1711699429_934046.zip
TrevorFightClub
Дана модифікація додає бійцівський клуб, який ви можете знайти біля будинку Тревора.
Приємної гри.
Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал
(RU)Показати переклад
(UK)
Бойцовский клуб Тревора
TrevorFightClub
Данная модификация, добавляет бойцовский клуб, который вы можете найти возле дома Тревора.
Приятной игры.
Рекомендовані файли
8 листопада 2023
GTA 5

Мадс Міккельсен замінює Тревор (продовження)
Тревор тепер буквально я. Додаток і продовження фантастичного мода schmed на заміну Тревора Мадсом Міккельсеном, розробленого для безшовної і повної сумісності з режимом історії. Особливості: Змодельований для кат-сцен. Нова текстура во...
21 грудня 2024
GTA 5

Мод гравця TLAD Джонні Клебіц (заміна Тревора) | Анімація обличчя в катсценах
Джонні Клебіц з GTA The Lost And Damned на заміну Тревора. Рухи моделі максимально відповідають оригінальній грі. Особливості: Повністю робочі анімації обличчя для кат-сцен. Повністю робочі анімації обличчя в грі. Замінює Тревора, але також ...

30
4 MB
27 січня 2025
GTA 5

Покращена лабораторія Тревора
Мод додає метлабораторію Тревора з великою кількістю реквізиту, що робить її більш схожою на справжню лабораторію. Це доповнення додасть вашому ігровому процесу новий рівень, перетворюючи одну з найвідоміших локацій в GTA V на повноцінне місце для...

18
38 kB
31 жовтня 2024
GTA 5

Майкл, Тревор і Франклін у стилі зомбі
Zombie Protagonists [Add-On | Lore-Friendly] 1.0 Тепер протагоністи GTA 5, будуть у стилі зомбі. Особливості: Якісні текстури; Три скіни; Добре виглядає у грі. Приємної гри. ...

18
67 MB
5 лютого 2024
GTA 5

Проект оновлення аеропорту
Це мій проект для аеропорту Маккензі, я витратив 4 місяці, щоб зробити цей аеропорт більше схожим на сучасний аеропорт. Я також "відремонтував" злітно -посадкову смугу цього аеропорту, щоб полегшити нам злетіти. Сподіваюся, мій проект зробить вас ща...

177
35 MB
6 березня 2024
GTA 5

100% Complete Save Game File
Я щойно закінчив гру на 100% і вирішив поділитися своїм сейвгеймом зі спільнотою! Перегляньте опис для отримання додаткової інформації та інструкцій. Зверніть увагу: Зміна файлу збереження може синхронізувати ігрову статистику з вашим обліковим зап...
7 квітня 2024
GTA 5

Cleo Chic - MP Female - Textures
Cleo Chic для GTA 5 представляє собою колекцію одягу, натхненну пишнотою та таємницями Стародавнього Єгипту, поєднуючи в собі елементи історичної величі з сучасною модою. Ця унікальна серія нарядів дозволяє гравцям зануритися у світ загадковості та ...

107
2 MB
25 жовтня 2024
GTA 5

Толстовка ФК Барселона для Франкліна
Ця модифікація для GTA 5 додає новий одяг для персонажа Франкліна — толстовка з символікою футбольного клубу "Барселона" 2024 року. Худі виконано у фірмових кольорах клубу, додаючи спортивного шарму та унікальності образу Франкліна. Цей одяг буде ос...
31
8 MB
29 жовтня 2024
GTA 5

Футболка ФК Барселона для Франкліна
Ця модифікація для GTA 5 додає новий одяг для персонажа Франкліна — футболку із символікою футбольного клубу "Барселона" сезону 2024-2025. Футболка виконана у фірмових кольорах клубу, додаючи спортивного шарму та унікальності образу Франкліна. Цей о...
85
429 kB
30 жовтня 2024
GTA 5

Cardboard Lamborghini
Cardboard Lamborghini (Add-On) для GTA 5. Це картонний ламбо, створений Тревором, з кумедним керуванням у стилі GTAIV та швидким ходом.

160
10 MB
26 грудня 2024
GTA 5

Оцелот Ягуар E [Доповнення]
Ocelot Jugular E — це модифікація для GTA 5, що являє собою елегантний та потужний автомобіль, натхненний сучасними спортивними машинами. Цей автомобіль ідеально вписується в динамічний ритм міста та дозволяє персонажам, таким як Майкл, Франклін або...

118
10 MB
11 січня 2025
GTA 5

Покращені текстури головних героїв
Цей мод покращує текстури голів головних персонажів Майкла , Френкліна та Тревора в GTA 5, збільшуючи їх якість до високодеталізованих 4K. Тепер кожен персонаж виглядатиме ще більш реалістично, з високою чіткістю та деталями, що значно покращит...

136
295 MB
11 січня 2025
GTA 5

Мотоцикл із сидінням
Дотримуйтесь цих кроків, щоб замінити необхідні файли та встановити мод на мотоцикл Chimera Sidecar: Інструкція з встановлення:A. Замінити файли [yft та ytd] для Chimera Sidecar: Потрібно OpenIV: Переконайтеся, що у вас встановлено OpenIV ...
56
7 MB
3 лютого 2025
GTA 5

Оновлена зона «Кеп-Сетфіш»
Це моя карта для зони «Кеп-Сетфіш». Тут додано освітлення, сцени та більше реквізиту, щоб це місце більше було схоже на сучасну бідну зону. Крім того, цей мод є частиною карти «Піщаний берег-Палето-Бей». Особливості: Всі сцени працюють і не пр...

24
4 MB
9 березня 2025
GTA 5

Trevor's Sandy Shores Trailer Garden Improved [YMAP]
Привіт, гравці! Я 1462tanks , і я створив YMAP мод , який покращує трейлер Тревора в Sandy Shores . Особливості: Бетонні стіни та металеві паркани для додаткової безпеки. Великі ворота для транспортних засобів для легкого доступу....

13
6 MB
Коментарі 0