Augusta Westland AW109 VIP
Автор:
SkylineGTRFreak
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
42.47 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
dlc.rpf
Завантажено:
Завантажень:
560
Всього завантажень: 560
Унікальних завантажень: 509
-
17 жовтня 2023augusta-westland-aw109-vip_1697534674_504429.zip
Augusta Westland AW109 VIP [Add-On | VehFuncs V] 1.0
Модификация медицинского AW109, представляющая собой пассажирскую версию. Медицинское оборудование заменено на 4-х местное сиденья, убраны опции тюнинга и в целом транспортное средство стало немного более изящным (меньше кусачек, датчиков и т.д.). Также представлены 3 новых варианта окраски.
Данный мод представляет собой детализированную модель с VIP-интерьером, допускающим размещение 6 человек (4 — сзади).
Кабина пилота также детализирована и имеет функциональные приборы. Все двери могут открываться, шасси также функциональны. VehFuncs V заставляет стеклоочистители работать во время дождя.
Приятной игры.
Рекомендовані файли
3 серпня 2024
GTA 5

Executive VIP Service 1.0
Executive VIP Service 1.0 Цей мод додає вертолітний транспорт з GTAO. Ви можете викликати вертоліт, зробивши один дзвінок. Після цього з'явиться меню з варіантами різних вертольотів, кожен з яких коштує по-різному. Приємної гри. ...

136
51 kB
22 лютого 2025
GTA 5

Fiat Ducato VIP
Fiat Ducato VIP (add-on) для GTA 5. Форма кузова : Ducato VIP має обтічну конструкцію, яка сприяє зниженню аеродинамічного опору. Він виконаний у форматі фургонів з подовженим кузовом, що забезпечує додатковий простір всередині. Передня части...

103
26 MB
21 лютого 2024
GTA 5

EEP KAISER M715 VIP B1.5
WIP Jeep Kaiser M715 (Trevors Real Life Truck) 1.5 для GTA 5. Jeep Kaiser M715 WIP -це середній військовий транспортний засіб, що відрізняється, що відрізняється його потужним і грубим зовнішнім виглядом. Він має м'язове і сильне тіло, виготовлене ...

158
51 MB
20 квітня 2024
GTA 5

Mercedes A45 AMG Edit [Unlocked]
Я люблю цю машину, тому що маю канал на youtube GUI50, я дивлюся його відео з цією машиною і вирішив створити її для GTA! Я хочу покращити бразильську спільноту GTA (автомобілі), тому що я думаю, що VIP моди або Ексклюзивні моди такі нудні. HQ ...
85
22 MB
Коментарі 0