World of Variety
World of Variety — це мод для GTA 5, що додає величезну кількість змін у світ гри, як пішоходи, транспортні засоби, і навіть більше! Ассети з мультиплеєра, сингл-плеєра та багато іншого були перенесені в одиночну гру. WOV доброзичливий до лору та збалансований.
Інтегровані моди: Gangs of Los Santos, Lively Bahama Mamas.
Вимога модифікації:
Версія гри 1.0.3258 "Bottom Dollar Bounties Update"
Установка:
- Відкрийте кореневу папку з GTA 5;
- ПерекиньтеScript Hook V;
- Створіть папкуMods;
- ЗапустітьOpenIV;
- Встановити всі плагіниOpenIV, Зайшовши в "ASI Менеджер"(він знаходиться на верхньому рядку, де зображено віконце з галочкою);
- Перейдіть до інструментів установнику пакетів, розпакуйте архів і відкрийте "wov.oiv", після встановіть його в папкуMods;
- ЗакрийтеOpenIV;
- Запустіть GTA 5.
Функції:
- Транспортні засоби з DLC у пробці та фіксовані точки відродження;
- Варіанти фарбування автомобіля;
- Лівреї для автомобілів;
- Кастомні автомобілі;
- Lore Friendly машини із DLC;
- Перероблені гангстери та гангстерські зони;
- Машини банд;
- Зброя з DLC (банди);
- Дозвіл на приховане носіння зброї;
- Випадкова зброя ближнього бою для педів;
- Нове розсилання;
- Поліцейські велосипеди;
- Нові поліцейські патрулі;
- Нові транспортні засоби та агенти FIB;
- К9 патрулі;
- Спецназ шерифа та вертольоти;
- Гелікоптери спостереження;
- Додаткові пішоходи;
- Нові педи загального населення;
- Пішоходи у сюжетному режимі;
- Новий пед реквізит;
- Нові вуличні артисти;
- Нудистські пляжі; Нові сценарії;
- Нові анімації;
- Нові інтер'єри;
- Численні заселені інтер'єри;
- Діючий підводний човен та авіаносець;
- Деформація транспортного засобу DLC;
- Великодні яйця та таємниці.
(Вільний переклад сторінки з gta5-mods.comвід d4rt)
Додаток: Привіт! Даний додаток зроблено для того, щоб відсіяти деякі питання щодо цього мода.
І так, хотілося б сказатиВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ людині ollyolly, який пояснив, як це дітище може заробити на будь-якій версії гри GTA V.
Його метод у тому, что:
І через це, я подумав і вирішив викласти цей мод зі зміненим конфігом, щоб люди не ебались з перейменуванням файлів і заміною їх.
ЯкщоВИ не хочете чекати, доки я оновлю мод, можете зробити це самі.
Це не означає, що я перестану оновлювати його, навпаки, я все ще оновлюватиму цю модифікацію до закінчення часів (або поки не вийде GTA VI, лол).
Також дуже прошу, не соромтеся писати, що за працездатністю мода, вислухаю будь-яку критику.
!! ! Остання версія даного мода (1.0.3258 "Bottom Dollar Bounties Update"), коректно працює і запускає одиночний режим в GTA 5 (версія: 1.0.3337.0) (баги: зникають машини з онлайн режиму, фіксуватися цим модом! , або ж ! ! !
(Оновлення мода від 04.07.2024)
быстро и просто
-
world-of-variety_1728765361_438183.zipЗавантажити (308.54 MB)Пароль на архив: libertycity