Неймовірний приріст FPS для слабких комп'ютерів та інших систем

-
www.gta5-mods.comЗавантажити
Мод корисний для тих, у кого слабкий ПК. Можна підвищити FPS і стабілізувати його, або просто підняти рівень графіки. Мод заснований на грамотній балансуванні Lod-ів, дальності промальовування та безлічі інших фішок. Якість графіки залишається незмінною. Не використовуйте цей мод разом з ENB або SweeftFX (можливі баги з тінями, але це не точно). На своєму ноутбуці Pavilion DV7 GT230m (розігнаний) +i5 520m 2,6 Ghz у мене 30 fps вночі і 40+ вдень, під час дощу є просадки до 25 fps при високій якості води та текстур з роздільною здатністю екрану 1600х900. Нижче відео.
Справа в тому, що я перепробував всі моди, і толк від них один — знищити графіку, цей же мод нічого не псує, тільки звільняє ресурси.
Рекомендую використовувати цей мод у парі з низькою трав'яною рослинністю, а також Re-Sized GTA 5.
Якщо знайдете баги, будь ласка, повідомте.
Не використовуйте мод на офіційних серверах, а то отримаєте бан =(
Інструкція в архіві
Мод полезен для тех, у кого слабый ПК. Можно повысить FPS и стабилизировать его, нуу или просто поднять уровень графики. Мод основан на грамотной балансировке Lod-ов, дальности прорисовки и множестве остальных фишек. Качество графики остаётся прежним. Не используйте этот мод вместе с ENB или SweeftFX (возможны баги с тенями, но это не точно). На своем shitбуке Pavilion DV7 GT230m (разогнана) +i5 520m 2,6 Ghz у меня 30 фпс ночью и 40+ в день, в дождь имеются просадки до 25 fps при высоком качестве воды и текстур с разрешением экрана 1600х900. Ниже видео.
Дело в том что я перепробовал все моды, и толк от них один — убить графику, этот же мод ничего не портит, только освобождает ресурсы.
Рекомендую использовать этот мод в паре с low grass vegetation а также Re-Sized GTA 5.
Если найдете баги, сообщите пожалуйста.
Не используйте мод на официальных серверах, а то получите бан =(
Инструкция в архиве