Нагору
  • Моди та файли
    • Усі файли
    • Ексклюзиви
    • Авторські файли
    • Найкращі файли тижня
    • Завантажити файл
  • Новини
  • Чити
  • Статті
  • Гіди
  • Грай у GTA 5 онлайн на ARIZONA
  • UK
Нові коментарі
GTA 6 GTA 5 GTA San Andreas GTA 4 GTA Vice City GTA 3 Red Dead Redemption 2 Red Dead Redemption Інші ігри Розробка модів Інше
  • Моди та файли
  • GTA 5
  • Моди
  • Зміна параметрів
  • Hazard gameconfig 1.0.1493.0 1.4

Hazard gameconfig 1.0.1493.0 1.4

• Hazard gameconfig 1.0.1493.0 1.4 / GTA 5
GTA 5 / Моди / Зміна параметрів
Автор:
Hazard_H0und
Докладніше
Завантажив:
Super Prisoner Підписатися Ви підписані
Розмір:
6.74 Кб
Завантажено:
17 жовтня 2018
Завантажень:
929
Всього завантажень: 929
Унікальних завантажень: 187
10 / 10
6 людей оцінили файл
Гість
Гість
Wizard25
С нами Бог Санкт-Петербург
AlexPro8456
DtCreater
Ще ніхто не оцінив файл
Завантажити Завантажити в Telegram Завантажити в Discord
До вподобань У вибраному
  • 1539775372_405547-hazard-gameconfig.rar
    Перевірка на віруси від Virustotal: файл безпечний (переглянути звіт)
    Завантажити (0.01 MB)

[RUS]

Моя конфигурация игры, которая исключит вылеты при загрузке игры при условии добавления большого количества модификаций. Если она не работает, то что-то не так с вашей игрой. Она создана для помощи, а не для денег, репутации, или прочей фигни.

Эта конфигурация позволяет спокойно добавлять аддоны, педов и оружие. Я не уверен в каких-либо ограничениях. У меня есть то, что я хочу в игре, и никаких проблем. Я использую его для добавления полицейских транспортных средств для использования в LSPDFR.

Я узнал, что если игра вылетает при загрузке, то это не всегда означает, что вы криво установили модификацию. Повторите попытку, не внося никаких изменений. Всё будет работать намного лучше, особенно после добавления машин. Это касается любой игры, независимо от того, используется ли этот файл или нет. Спасибо за загрузку!

[ENG]

My gameconfig. If it doesn't work, it is something else in your game. I won't entertain whiners. This is only to help, not for money or recognition or other crap I don't care about.

This gameconfig allows addon vehicles, peds, and weapons. I am not certian of any limits, I have what I want in game and no problems. I use this for adding police vehicles for use in LSPDFR.

Just FYI, I have learned that if the game crashes on loading, it doesn't always mean you have something screwed up in your game. Try loading again without making any changes, works more than not for me, especially after adding vehicles. This goes for any game, whether using this file or not. Thanx!

Коментарі 3
© 2008 - 2025 LibertyCity
Створювач і розробник: Evgenii Sokolov
Копіювання матеріалів без дозволу адміністрації або відповідних власників суворо заборонено.
Напишіть нам
Мобільна версія Версія для комп'ютерів
Моди та файли Новини та статті Чити та гайди Користувачі
Натисніть сюди для розширеного пошуку файлів