AddonPeds 3.0
Автор:
Meth0d
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
12.75 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
dlc.rpf
Завантажено:
Завантажень:
1K
Всього завантажень: 1096
Унікальних завантажень: 233
Ще ніхто не оцінив файл
-
-
drive.google.comЗавантажити
С помощью этого мода вы сможете добавить любого персонажа в игру!
Для установки понадобится Scripthook; ScripthookVDotNet; NativeUI.
Установка в архиве!
Если в игре не появляется меню по нажатию "L", то установите Simple Trainer и там вводите название добавленного персонажа (в строке Spawn Ped By Model Name).
Рекомендовані файли
9 грудня 2023
GTA 5

Lucia VI (GTA 6) - Mai Shiranui [доповнення PED | Замінити] 3.0 (остаточний)
Завдяки вашій підтримці я продовжую завантажувати новий вміст *Пам'ятайте, що мої PED не працюють у Fivem, GTA Online, це не створено для анімації, заміни персонажів режиму сюжету. Його можна використовувати лише в режимі одного програвача і лише ...
20 лютого 2024
GTA 5

KIA Ceed SW Polish Police v 3.0
KIA Cee'd SW I Polish Police 3 versions 3.0 для GTA 5. Дизайн: KIA Ceed SW Polish Police має агресивний і спортивний дизайн, з характерною решіткою радіатора, яка має горизонтальні барабани і круглі фари. Це покращує візуальний ефект і робить автом...

74
20 MB
10 лютого 2025
GTA 5

Фавели на Vinewood [YMAP] 3.0
Деталізовані фавели на Вайнвуд-Хіллз, повністю доступні для прогулянок, з торговими точками, притонами, провулками, вулицями, парками та бур'янами. Дуже круто підходить для бійні або інших розваг. Встановлення: (ЯКЩО ПАПКИ І RPF-ФАЙЛИ НЕ ІСНУЮТЬ,...

77
81 MB
14 грудня 2023
GTA 5

Проект Boaches - редактор експлуатації екстеррального керування (Drift, Drag, Moo) GTA B1.68
Bokom Project — це редактор характеристик автомобілів та зброї, зроблений у вигляді зовнішнього меню. Софт постійно підтримується з 2020 року. Меню редагує тільки ваші локальні характеристики, не торкаючись серверної частини Інструкція: Запус...
3 січня 2024
GTA 5

2019 Cytogen Berlings
2019 Citoren Berlingo [addo-on /замінити /fivem] 3.0 для GTA 5. 2019 Citroen Berlingo має сучасний і елегантний вигляд із простими та чистими лініями. У машині є просторе і зручне тіло, колір якого можна вибрати з різних варіантів. Він має характер...

427
103 MB
6 лютого 2024
GTA 5

OLKHOA GUANTWS Z.0 ENB Налаштування Ultra/High YUSPSH B1.0 (остаточний)
Налаштування ULHOA QuantV 3.0 ENB Ultra/High [SP] 1.0 (остаточний) для GTA 5. Це мої параметри ENB для Quantv 3.0, без перевантажених графіків або занадто багато намальованих дощової лінії. Без втрати кадрів в секунду або надмірно важкого навантаже...
29 лютого 2024
GTA 5

2011 Ford Crown Victoria Downtown Cab Co v3.0
Crown Victoria 2011 Downtown Cab Co 3.0 для GTA 5. Особливості: Вся машина пофарбована в ліврею; Фари працюють в повному обсязі; Повне відображення бруду. Приємної гри. ...

104
10 MB
25 березня 2024
GTA 5

Mazda RX-7 Dominic Toretto Fast & Furious v3.0
Dominic Toretto Mazda RX-7 Fast & Furious 3.0 для GTA 5. Особливості: Додатковий дах; Додатковий спойлер у комплекті; Додаткова сонцезахисна смуга; 3D-робота від Wiik (задні ліхтарі та підсвічування бампера). Приємної гри. ...

368
39 MB
31 грудня 2024
GTA 5

Bugatti La Voiture Noire v3.0
Bugatti La Voiture Noire [Add-On] 3.0 для GTA 5. Особливості: Гальмівні супорти змінюють колір в залежності від кольору кузова; Скло можна розбити; Деталізований інтер'єр; Дзеркала зі світловідбиваючими елементами; Всі фари працюють; Р...

1K
35 MB
14 червня 2024
GTA 5

Volkswagen T6 K9 Unit BETA v3.0
Volkswagen T6 K9 Unit [HQ/Replace] BETA 3.0 для GTA 5. Volkswagen T6 K9 Unit — це спеціальна версія фургона Volkswagen T6, призначена для використання як автомобіль для перевезення службових собак (K9 Unit). Цей фургон зазвичай має спеціалізований...

106
26 MB
7 липня 2024
GTA 5

Suzuki LTR450 Quad v3.0
Suzuki LTR450 Quad [Add-On / FiveM | Template] 3.0 для GTA 5. Особливості: Підвіска універсальна; Переробка HQ GTA5; Руки на кермі; Фари та індикатори робочі.
11 серпня 2024
GTA 5

Fırat Sobutay (Fırat Sabotaj)
Його взяли з фотографії старого Фірата Собутая та зробили у блендері за допомогою плагіна FaceBuilder. Я створив 3D модель голови, Ugur Production зібрав тіло. Для встановлення моду потрібен мод addonpeds. Встановлення: Перейдіть до папки ...

35
6 MB
2 вересня 2024
GTA 5

Han Kanal (Oguzhan Bostan)
Взято з фотографії старого Han Kanal і зроблено в Blender з плагіном FaceBuilder. Я створив 3D-модель голови, Ugur Production зібрала тіло. Цей мод додає високодетальну та реалістичну модель персонажа до GTA 5, засновану на подобі Han Kanal. 3D-гол...

14
6 MB
5 жовтня 2024
GTA 5

Макс Корж (V1)
Макс Корж для ГТА 5 (Add-On). -Модель буде допрацьовуватися. -У другій версії буде додано більше речей. -Також у другій версії буде додано міміку обличчя. (на даний момент вона відсутня). Модель цілком добре виглядає в грі. Якщо помітите я...
10 листопада 2024
GTA 5

Переклад назви файлу
Він був взятий зі старої фотографії Енеса Батура та зроблений у Blender з плагіном FaceBuilder. Я створив 3D-модель голови, Ugur Production зібрав тіло. Цей мод додає високодетальну та реалістичну модель персонажа до GTA 5, засновану на подобі Енес...

27
4 MB
Коментарі 11