Menyoo [Single-Player]
Автор:
MAFINS
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
5.17 Мб
Файли в архіві:
Завантажено:
Оновлено:
15 лютого 2023
Завантажень:
18.3K
Всього завантажень: 18379
Унікальних завантажень: 3402

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість
scouse
imo

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Spartakxl

CITI7ENN

Faslockon
Animexaxaxaxa

Poya
TCPTCT

StreetBoy

DtCreater
roniejamesdio
voviksoft
Ще ніхто не оцінив файл
-
15 лютого 2023menyoo-single-player_1676462788_464794.zip
-
github.comЗавантажити
Menyoo PC [SP] — многофункциональный трейнер.
Ниже приведена лишь малая часть от огромного кол-ва возможностей.
- Свободное управление камерой;
- Телепортация;
- Спавн транспорта;
- Управление погодой и временем;
- Спидометр;
- Круиз-контроль;
- Гидравлика;
- Езда по воде;
- Доступ к моделям и анимациям;
- Низкая гравитация;
- Необычные способности персонажа (дыхание огнем, суперпрыжок, полет и т.д.);
- Разнообразное новое оружие и приспособления (гравитационная пушка, очки ночного видения, изменение голоса и др.).
Управление:
F8 – открыть меню;
Enter – выбор;
Backspace – назад;
Стрелки – навигация по меню.
Рекомендовані файли
23 жовтня 2024
GTA 5

Flower Fields (XML/menyoo)
Flower Fields (XML/menyoo) для GTA 5. Квіткове поле, яке я зробив для фотографування, випущено за запитом і високим попитом. У комплект входить телепортація за посиланням, тому шнури не потрібні. Згодом оновлю 2-й, щоб платформа була кращою. ПРИМІ...
24 квітня 2024
GTA 5

Rusifier для Menyoo v1.0.1 Traineer - 2,0
Переклад робив вручну. Десь перекладав перекладачем. Якщо щось було перекладено неправильно або незрозуміло — пишіть! Буду радий коментарям. Виправлення не змусить себе довго чекати. Встановлення: Киньте файл Russian.json за шляхом: Steam...
10 липня 2024
GTA 5

Русифікатор для трейнера Menyoo v1.1 для v1.0 - v2.1.0
Оновив русифікацію трейнера Menyoo. Виправлено дрібні недоліки по мові та оновлено деякі слова, яких не було в json. Встановлення: Steam версія: X:SteamsteamappscommonGrand Theft Auto VmenyooStuffLanguage EGS версія: X:GTAVmenyooStuffLanguage RGL...
23 липня 2024
GTA 5

Меню B2.1.0
Після майже року безуспішних спроб оновити старий репозиторій MAFINS'a оновленнями та новими функціями, я вирішив публічно випустити свою власну версію Menyoo 2.0! Вийшов перший вторинний реліз, і я, нарешті, виправив відсутні налаштування Freemod...
20 листопада 2023
GTA 5

Nev Ear в Арзамасі Юменьошч
Цей мод додасть новорічну ялинку в центр Арзамаса, двох сніговиків в Арзамасі та Литкарині, також додано вуличне освітлення для центрального парку та для гуртожитків, що знаходяться через дорогу від центрального парку, також в Литкарині додано трохи...
33
7 kB
29 грудня 2023
GTA 5

GTA 6 Джейсон та Люсія для Менюо
Я зробив ці 2 шкури на основі витоків GTA 6. Потрібно було досить багато часу, щоб зробити це, він ще не повністю готовий, я постійно працюю над ним, щоб зробити його ідеальним. Наразі персонажі ставляться до ставки. Якщо немає меню Menyoo Mod, вст...

101
3 kB
29 січня 2024
GTA 5

Автомобільні номери України (Європа) v1.0 2024
Номерні знаки України для GTA 5 (версія 1.0). Пізніше зроблю номери Росії та Білорусі. Шлях для встановлення: Grand Theft Auto V/mods/x64e.rpf/levels/gta5/vehicles.rpf Зміна номера здійснюється за допомогою трейнера «Menyoo» або будь-яким і...
5 лютого 2024
GTA 5

Проект оновлення аеропорту
Це мій проект для аеропорту Маккензі, я витратив 4 місяці, щоб зробити цей аеропорт більше схожим на сучасний аеропорт. Я також "відремонтував" злітно -посадкову смугу цього аеропорту, щоб полегшити нам злетіти. Сподіваюся, мій проект зробить вас ща...

176
35 MB
17 березня 2024
GTA 5

Вдосконалено дель-перроби
Покращений причал Del Perro (YMAP) Ця модифікація покращує дель Перро. Зараз на карту було додано нове реквізит, що значно покращить цю область. Розмістіть файл Ymap: "mods/update/x64/dlcpacks/cubm_maps/dlc.rpf/x64/рівні/gta5/_citye/maps/cubeom_m...

21
24 kB
29 березня 2024
GTA 5

Кайо-Пенініко пляжна вечірка
Партія пляжу Cayo Perico (Menyoo) Плуніться в атмосферу жвавого острова Кайо-Перміко, перенесеного з GTA0. Плунгер в запальну атмосферу пляжної вечірки від GTA Online, змішуючись з жвавими пішоходами, насолоджуючись пульсуючими ритмами та безтурбот...

120
8 kB
11 червня 2024
GTA 5

Luxury Island Villa
Luxury Island Villa (Ymap / Menyoo) Ця модифікація додасть новий особняк у гру. Особливості: Якісна модель; Відмінні текстури; Колізія; Свої налаштування. Приємної гри. ...

971
10 MB
11 серпня 2024
GTA 5

LS Tags in SP v1.0
LS Tags in SP 1.0 для GTA 5. Цей мод додає можливість відмічати рекламні щити в Лос-Сантосі та окрузі Блейн. Ця дія була скопійована з GTA Online та додана в GTA 5 практично без змін. Скрипт автоматично визначає місцезнаходження всіх рекламних щит...

377
9 kB
25 серпня 2024
GTA 5

2012 Mercedes-Benz CLS 63 AMG Shooting Brake x218 v2.1
2012 Mercedes-Benz CLS 63 AMG Shooting Brake x218 | [Add-On] 2.1 для GTA 5. Особливості: Якісна 3D-модель; Значки на багажнику знімаються разом із додатковими аксесуарами Menyoo; Реалістичне керування; Реалістичний звук (Schafter V12). ...

150
8 MB
16 вересня 2024
GTA 5

RSV - Real Sunny V Graphics Mod 2.0 (No ENB/Reshade)
Графічний мод для слабких ПК для GTA 5 (Версія 2.0) Привіт, це мій перший графічний мод! Дякую за завантаження та випробування. Рекомендація : Для найкращого досвіду, я настійно рекомендую поєднувати цей графічний мод з іншими модами, які покращ...
16 вересня 2024
GTA 5

Люксова вілла мільйонера
Millionaire's Luxury Villa (Ymap / Menyoo) Ця модифікація додасть у гру віллу мільйонера. Приємної гри.
Коментарі 5