Menyoo [Single-Player]
Автор:
MAFINS
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
5.17 Мб
Файли в архіві:
Завантажено:
Оновлено:
15 лютого 2023
Завантажень:
18.4K
Всього завантажень: 18405
Унікальних завантажень: 3426

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість
scouse
imo

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Spartakxl

CITI7ENN

Faslockon
Animexaxaxaxa

Poya
TCPTCT

StreetBoy

DtCreater
roniejamesdio
voviksoft
Ще ніхто не оцінив файл
-
15 лютого 2023menyoo-single-player_1676462788_464794.zip
-
github.comЗавантажити
Menyoo PC [SP] — многофункциональный трейнер.
Ниже приведена лишь малая часть от огромного кол-ва возможностей.
- Свободное управление камерой;
- Телепортация;
- Спавн транспорта;
- Управление погодой и временем;
- Спидометр;
- Круиз-контроль;
- Гидравлика;
- Езда по воде;
- Доступ к моделям и анимациям;
- Низкая гравитация;
- Необычные способности персонажа (дыхание огнем, суперпрыжок, полет и т.д.);
- Разнообразное новое оружие и приспособления (гравитационная пушка, очки ночного видения, изменение голоса и др.).
Управление:
F8 – открыть меню;
Enter – выбор;
Backspace – назад;
Стрелки – навигация по меню.
Рекомендовані файли
23 липня 2024
GTA 5

Menyoo v2.1.0
Після майже року безуспішних спроб оновити старий репозиторій MAFINS'a оновленнями та новими функціями, я вирішив публічно випустити свою власну версію Menyoo 2.0! Вийшов перший другорядний реліз, і я, нарешті, виправив відсутні налаштування Freem...
29 грудня 2023
GTA 5

GTA 6 Jason and Lucia for Menyoo
Я зробив ці 2 скіни на основі витоків GTA 6. На це пішло досить багато часу, воно ще не зовсім готове, я постійно працюю над ним, щоб зробити його ідеальним. Персонажі зараз у бета-версії. Якщо немає меню мода Menyoo, встановіть його! Посилання: h...

107
3 kB
23 жовтня 2024
GTA 5

Flower Fields (XML/menyoo)
Flower Fields (XML/menyoo) для GTA 5. Квіткове поле, яке я зробив для фотографування, випущено за запитом і високим попитом. У комплект входить телепортація за посиланням, тому шнури не потрібні. Згодом оновлю 2-й, щоб платформа була кращою. ПРИМІ...
24 квітня 2024
GTA 5

Русифікатор для трейнера Menyoo v1.0.1 - 2.0
Переклад робив вручну. Десь перекладав перекладачем. Якщо щось було перекладено неправильно або незрозуміло — пишіть! Буду радий коментарям. Виправлення не змусять себе довго чекати. Установка: Закинути файл Russian.json по шляху: Steam в...
10 липня 2024
GTA 5

Русифікатор для трейнера Menyoo v1.1 для v1.0 - v2.1.0
Оновив русифікацію трейнера Menyoo. Виправлено дрібні недоліки по мові та оновлено деякі слова, яких не було в json. Встановлення: Steam версія: X:SteamsteamappscommonGrand Theft Auto VmenyooStuffLanguage EGS версія: X:GTAVmenyooStuffLanguage RGL...
20 листопада 2023
GTA 5

Nev Ear в Арзамасі Юменьошч
Цей мод додасть новорічну ялинку в центр Арзамаса, двох сніговиків в Арзамасі та Литкарині, також додано вуличне освітлення для центрального парку та для гуртожитків, що знаходяться через дорогу від центрального парку, також в Литкарині додано трохи...
33
7 kB
22 грудня 2023
GTA 5

Los Santos Red
Los Santos Red — це покращений і налаштовуваний режим вільної гри! Los Santos Red (LSR) сподівається покращити стандартний кримінальний режим вільної гри за рахунок: додавання абсолютно...
15 січня 2024
GTA 5

Oerlikon 20 mm cannon — Prop
Сімейство 20-мм автоматичних гармат «Ерлікон» — сімейство зенітних і авіаційних малокаліберних автоматичних гармат калібру 20 мм. Цей елемент можна використовувати в грі за допомогою Menyoo або Codewalker як об'єкт або предмет. Інструкція зі встан...

27
15 MB
15 січня 2024
GTA 5

Škoda 149-mm Howitzer — Prop
149-мм гаубиця «Шкода» зразка 1914 року, призначена для знищення великих вогневих позицій та польових укріплень противника, є еквівалентом 100-мм гармати зразка 1914 року. Цей елемент може бути використаний у грі за допомогою Menyoo або Codewalker...

14
2 MB
15 січня 2024
GTA 5

Flak 18 — Prop
8,8 cm FlaK 18/36/37 — німецька 88-міліметрова зенітна гармата, що перебувала на озброєнні з 1932 по 1945 роки. Одна з найкращих зенітних гармат Другої світової війни. Цей елемент може бути використаний у грі за допомогою Menyoo або Codewalker як о...

31
14 MB
15 січня 2024
GTA 5

Small Military Tent — Prop
Невеликий намет для військових. Цей елемент може бути використаний у грі за допомогою Menyoo або Codewalker як об'єкт чи предмет. Інструкція зі встановлення всередині архіву. ...

54
23 MB
29 січня 2024
GTA 5

Автомобільні номери України (Європа) v1.0 2024
Номерні знаки України для GTA 5 (версія 1.0). Пізніше зроблю номери Росії та Білорусі. Шлях для встановлення: Grand Theft Auto V/mods/x64e.rpf/levels/gta5/vehicles.rpf Зміна номеру здійснюється за допомогою трейнера «Menyoo» або будь-яким і...
5 лютого 2024
GTA 5

Оновлення аеропорту Project
Це мій проєкт для аеропорту Маккензі, я витратив 4 місяці, щоб зробити цей аеропорт більш схожим на сучасний. Я також "відремонтував" злітно-посадкову смугу цього аеропорту, щоб нам було легше злітати. Сподіваюся, мій проєкт зробить вас щасливими! ...

177
35 MB
17 березня 2024
GTA 5

Покращений пірс Дель-Перро
Improved Del Perro Pier (YMAP) Дана модифікація покращує пірс Дель-Перро. Тепер на карту додано новий реквізит, який значно покращить дану місцевість. Помістіть файл YMAP: "mods/update/x64/dlcpacks/custom_maps/dlc.rpf/x64/levels/gta5/_citye/maps/...

23
24 kB
29 березня 2024
GTA 5

Пляжна вечірка Кайо-Періко
Cayo Perico Beach Party (Menyoo) Пориньте в атмосферу жвавого острова Кайо-Періко, перенесеного з GTA0. Пориньте у запальну атмосферу пляжної вечірки з GTA Online, змішавшись з жвавими пішоходами, насолоджуючись пульсуючими ритмами та безтурботною ...

123
8 kB
Коментарі 5