AddonPeds 2.2
Автор:
Meth0d
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
14.76 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
dlc.rpf
Завантажено:
Завантажень:
10.9K
Всього завантажень: 10972
Унікальних завантажень: 1310

Гість

Гість
RogueRAAJI

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість
Pa4oK
Владян 11

TurP

joker444

Alex Parker

Flixx
K.E.Y (shaxtar)

FarmerKarwer
Ще ніхто не оцінив файл
-
Пароль на архів: libertycity
-
drive.google.comЗавантажити
С помощью этого мода вы сможете добавить любого персонажа в игру!
Для установки понадобится Scripthook; ScripthookVDotNet; NativeUI.
Установка в архиве!
Если в игре не появляется меню по нажатию "L", то установите Simple Trainer и там вводите название добавленного персонажа (в строке Spawn Ped By Model Name).
Рекомендовані файли
7 жовтня 2024
GTA 5

2008 Ford Blood Victoria SSPD B2.2
NFSHP: 2008 Ford Crown Victoria SCPD [доповнення | Не ель | Звук | Шаблон] 2.2 для GTA 5. Список змін у версії 2.2 Виправлено помилку, завдяки якій автомобіль працював безшумно і без звуків сирени; Додано звукові панелі користувачів автомобілі...

215
26 MB
11 серпня 2024
GTA 5

Fırat Sobutay (Fırat Sabotaj)
Його взяли з фотографії старого Фірата Собутая та зробили у блендері за допомогою плагіна FaceBuilder. Я створив 3D модель голови, Ugur Production зібрав тіло. Для встановлення моду потрібен мод addonpeds. Встановлення: Перейдіть до папки ...

35
6 MB
2 вересня 2024
GTA 5

Han Kanal (Oguzhan Bostan)
Взято з фотографії старого Han Kanal і зроблено в Blender з плагіном FaceBuilder. Я створив 3D-модель голови, Ugur Production зібрала тіло. Цей мод додає високодетальну та реалістичну модель персонажа до GTA 5, засновану на подобі Han Kanal. 3D-гол...

14
6 MB
5 жовтня 2024
GTA 5

Макс Корж (V1)
Макс Корж для ГТА 5 (Add-On). -Модель буде допрацьовуватися. -У другій версії буде додано більше речей. -Також у другій версії буде додано міміку обличчя. (на даний момент вона відсутня). Модель цілком добре виглядає в грі. Якщо помітите я...
75
26 MB
10 листопада 2024
GTA 5

Переклад назви файлу
Він був взятий зі старої фотографії Енеса Батура та зроблений у Blender з плагіном FaceBuilder. Я створив 3D-модель голови, Ugur Production зібрав тіло. Цей мод додає високодетальну та реалістичну модель персонажа до GTA 5, засновану на подобі Енес...

26
4 MB
12 листопада 2024
GTA 5

MC Yaralı Şişman - Murat Sungurtekin (Enes Batur's Uncle)
Взято з фото старого себе Мурата Сунгюртекіна та зроблено за допомогою Avatar SDK. Я створив 3D-модель голови та текстуру одягу та штанів, а Ugur Production зібрав тіло. Цей мод додає до GTA 5 деталізовану та реалістичну модель персонажа, засновану...

15
9 MB
10 березня 2025
GTA 5

Polo G
Цей мод додає високоякісного персонажа Polo G до GTA 5 як Add-on Ped . Персонаж ретельно розроблений відповідно до стандартів гри та підтримує заміну Франкліна або може використовуватися як додатковий персонаж. Він також сумісний з усіма модами одя...

89
401 MB
Коментарі 0