EFLC FIX 1.2.0
Автор:
gnomick2012
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
137.61 Мб
Завантажено:
Завантажень:
2.7K
Всього завантажень: 2733
Унікальних завантажень: 212

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Valet_Saint

Alexey LS

stim9898

Trucker69

rubalka2
Qwerty_qwerty704
kawasaki22rus

serega19999

Вкусный Паштет
чижр

Dr_Ziegler62

Rockstar_Vova

Kingbird

super3758

Sanek1996.ru

Nikita_AK_47

MAV3RIQ

19lexa19

good2me
polo

IMG Tool 2.0

Trabi

BL-

Mental † Suicide
Ще ніхто не оцінив файл
-
24 березня 2024eflc-fix-1-2-0_1711296302_25129.zipПароль на архів: libertycity
Это патч 1.2.0 + комплекс с которым в игре EFLC будут корректно работать asi скрипты.
Это не мой мод, я лишь нашел его после долгих поисков и написал краткую инструкцию в архиве.
Установите желательно на чистую игру, после этого все нормальные ASI скрипты будут работать как на английской версии игры. Работоспособность проверил лично, вирусов нет.
Также в архиве имеются мод на оптимизацию всей игры — FPS 99 советую попробовать, так-как это единственный мод который значительно прибавит FPS и уберёт лаги. Поверьте и проверьте, я пробовал сотни оптимизаций, эта самая нормальная.
Обязательно прочитайте инструкции в архиве, иначе не разберётесь, если что-то непонятно — спросите.
Рекомендовані файли
26 січня 2025
GTA 4

GTA VC: Nextgen Edition Font Fix
Це мод, який відновлює класичні шрифти в GTA Vice City Next-Gen Edition. Будь ласка, створіть резервну копію ваших файлів перед заміною. Особлива подяка команді Revolution Team. Шрифти з VC Rage Classic ...
29 березня 2025
GTA 4

Vice City NextGen Mercedes Animation Fix
"Побачимось, красунчику!" "Я впевнений." Це дуже просте виправлення анімації ходьби для Mercedes Cortez. У файлі "Peds.ide" я змінив її "animgrp" та "animfile" на "move_f@casual_c". Спочатку було "move_f@casual", що виглядало не дуже добре. Ус...
4 серпня 2024
GTA 4

AllWeapon (IV)
Ви коли-небудь хотіли мати всю зброю з собою в GTA 4, навіть якщо її не так багато? Я вас забезпечу. Цей скрипт дозволяє мати всю зброю в грі з нескінченними патронами, і це, по суті, відтворення всієї зброї з класичних ігор GTA з CLEO в GTA 4 з Sc...
7 серпня 2024
GTA 4

Urban Tapes 2.0
Urban Tapes 2.0 — це мод, орієнтований на гіперреалізм для Grand Theft Auto IV, заснований на варіанті War Tapes з Battlefield Saga. Містить: Версія EFLC; Оновлені постріли; Реалістичні рикошети; Новий Shot2; Нові трассера; Звук мініга...

152
12 MB
10 серпня 2024
GTA 4

HD Weapon Icons
Цей мод змінює абсолютно всі значки зброї, будь то GTA IV або EFLC, на інші, набагато кращої якості Кредити RollY за створення цих іконок. Я підтримав створення кольорових іконок на основі іконок, створених ним. Установка: Зброя: Відкрийте...
17 листопада 2024
GTA 4

Різні об'єкти в кращій роздільній здатності
Багато HD-модів карт оминають дрібні деталі, які роблять світ гри живим і насиченим. Цей набір оновлених текстур охоплює широкий спектр елементів, забезпечуючи поліпшений зовнішній вигляд гри в кожній дрібниці. Ви знайдете високоякісні текстури для:...

173
244 MB
22 грудня 2024
GTA 4

Меню та завантажувальні екрани в стилі Red Dead Redemption
Ця модифікація замінює стару заставку завантаження в GTA EFLC на нову, виконану з використанням артів з Red Dead Redemption . Нова заставка додасть грі свіжий та візуально привабливий вигляд, покращуючи атмосферу під час завантаження у світ Ліберті...

12
58 MB
21 грудня 2024
GTA 4

Шини та деталі авто у HQ
Високоякісні текстури, створені за допомогою AI, для шин, фарбування та інших деталей автомобілів. Оновлення в 4 рази для кількох карт, завдяки чому автомобілі виглядають реалістичніше та красивіше. Використання покращених оригінальних текстур, а не...

55
81 MB
15 січня 2025
GTA 4

CZ75 з TLaD
CZ75 з доповнень EFLC GTA IV. Тепер не потрібно завантажувати ці версії, щоб просто постріляти зі зброї. Повністю оригінальний конверт CZ75 без змін та втручань з оригінальної папки гри The Lost and Damned. Цей мод представляє собою заміну пістолет...

25
16 MB
25 лютого 2025
GTA 4

Vice City: Nextgen Edition Patch v1.2
НЕ офіційний патч: версія 1.2 Встановлення: скопіювати вміст папки "vcNE Patch v1.2" в директорію гри, підтвердити заміну файлів. Патч потрібно ставити на чисту версію моду 1.1. Збереження не сумісні з версією 1.1. Мод з патчем стартує з са...
Коментарі 10