EFLC FIX 1.2.0

-
24 березня 2024eflc-fix-1-2-0_1711296302_25129.zipПароль на архів: libertycity
Це патч 1.2.0 + комплекс, з яким в грі EFLC будуть коректно працювати asi скрипти.
Це не мій мод, я лише знайшов його після довгих пошуків і написав коротку інструкцію в архіві.
Установіть бажано на чисту гру, після цього всі нормальні ASI скрипти будуть працювати як на англійській версії гри. Робочість перевірив особисто, вірусів немає.
Також в архіві є мод на оптимізацію всієї гри — FPS 99, раджу спробувати, адже це єдиний мод, який значно підвищить FPS і усуне лаги. Повірте і перевірте, я пробував сотні оптимізацій, ця найкраща.
Обов'язково прочитайте інструкції в архіві, інакше не розберетеся, якщо щось незрозуміло — запитайте.
Это патч 1.2.0 + комплекс с которым в игре EFLC будут корректно работать asi скрипты.
Это не мой мод, я лишь нашел его после долгих поисков и написал краткую инструкцию в архиве.
Установите желательно на чистую игру, после этого все нормальные ASI скрипты будут работать как на английской версии игры. Работоспособность проверил лично, вирусов нет.
Также в архиве имеются мод на оптимизацию всей игры — FPS 99 советую попробовать, так-как это единственный мод который значительно прибавит FPS и уберёт лаги. Поверьте и проверьте, я пробовал сотни оптимизаций, эта самая нормальная.
Обязательно прочитайте инструкции в архиве, иначе не разберётесь, если что-то непонятно — спросите.