Робота Пілота
-
depositfiles.comЗавантажити
-
dfiles.euЗавантажити
Тепер ви можете працювати пілотом вертольота, перевозячи пасажирів на своєму вертольоті. У архіві є карта, на якій позначено місцезнаходження вашого вертольота (думаю, ви здогадалися, що це вертолітний майданчик у другому місті, де можна зустріти багато туристів). Вам потрібно лише сісти в вертоліт, і екскурсовод підведе до вас групу туристів. Вам потрібно буде доставляти їх на різні вертолітні майданчики. За кожен політ ви отримуєте 300$. Після 10 перевезених пасажирів вам надається бонус (x2 до заробленої суми). Думаю, це буде цікавіше, ніж возити пасажирів на звичайному таксі.
Теперь вы можете работать водителем вертолета, перевозя пассажиров на своем вертолете. В архиве есть карта на котором обозначено местоположение вашего вертолета (думаю вы догадались что это вертолетная площадка во втором городе, где можно встретить много туристов) Вам нужно всего лишь сесть в вертолет и экскурсовод подведет к вам группу туристов. Вам нужно будет доставлять их на разные вертолетные площадки. За каждый полет вы получаете 300$.После 10 перевезенных пассажиров вам дается бонус (x2 к заработанной сумме). Думаю это будет поинтересней, чем возить пассажиров на обычном такси.